Katerina106 kérdése:
Segitsegeteket szeretnem kerni! Ket eves kisfiunk melle gyerekfelugyelot keresek, aki megbizhato, akire nyugodtan rabizhatom a kis orokmozgo fiamat, hogyan hirdessem meg? Kit valasszak?
Figyelt kérdés
Hirsetest szeretnek feltenni, de sehogysem tudom eldonteni a hirdetes pontos leirasat, mindig maskep fogalmazom meg :)
szoval tud valaki segiteni a pontos megfogalmazasban, ami tartalmazza, hogy legyen MEGBIZHATO, GYEREKSZERETO, KULONBOZO IDOPONTOKBAN lenne ra szuksegunk, na meg HOSSZUTAVRA SZERETNENK !
koszonom elore is a segitsegeteket!
2013. júl. 19. 13:29
1/2 anonim válasza:
"Gyermekfelügyelőt keresek hosszú távra.Legyen megbízható,türelmes,gyermekszerető,rugalmas időbeosztású,kedves figyelmes,odaadó."
Én amugy az vagyok.Van róla papírom is,de most én is itthon babázom a lányommal,5 hónapos. :)
Sok sikert a kereséshez!Remélem találsz egy megfelelő személyt a kisfiad mellé!
2/2 anonim válasza:
szia
én tudok ajánlani egy lányt , aki az enyémekre is szokott vigyázni , ha érdekel írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!