Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékot vegyek...

Milyen ajándékot vegyek nekik? Kérem a segítségeteket!

Figyelt kérdés
Három kislánynak szeretnék ajándékot venni, testvérek: 1, 3 és 6,5 évesnek. Évente egyszer találkozunk velük, ez egy régi baráti kapcsolat a családdal. Most ők jönnek hozzánk babalátogatóba, és mindig frappáns, értelmes játékot kapott tőlük az első kisfiam. Nagyon szeretem őket, csak sajnos pénzhiányban szenvedünk. Persze erre mindenképp akarok spórolni. Nem a nagyságával akarok előrukkolni, hanem éreztetni akarom, hogy szeretem őket.
2013. júl. 14. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

A két nagyobbnak vennéd egy-egy extra nagy tábla (azt hiszem 700 grammos) Milka csokit, a kicsinek meg valami helyes játékot, ami illik a korához (könyvecske, plüss, vagy valami.)

Mivel tulajdonképpen náluk "nincs alkalom", ezért szerintem ez bőven elegendő lenne.

2013. júl. 14. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Nehéz, mert nagy a szórás :-(.

A 2 nagyobbnak play doh gyurmaszettet vennék vagy társasjátékot. A kicsinek pedig talán babát, bár a nagyobbaktól van egy csomó, esetleg golyóvezetőt, az már van 1000 ft-ért.

2013. júl. 14. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

- Az 1 évesnek vennék egy olyan kis labdacsomagot, amit a tescoban adnak el, 100 db kis labda, én 1300-ért vettem rózsaszín-pink-kék labdákkal van tele, picikém imádja! :)

- A 6,5 évesnek vennék hullahopp karikát, az is hasonló árkategória, vagy kicsit talán olcsóbb is! :)

- A 3 évesnek pedig valami kültéri játékot, pl. vödrös kréta, vagy tányérhinta, ezek is elég olcsók és nagyon jók!

Plusz mindegyiknek kis édességet mellé..:)

2013. júl. 14. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket!
2013. júl. 14. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

A két nagyobbnak valamikreatív dolgot, azt nagyon szokták szeretni, ugyanakkor nem a hatszázadik kacat a polcon... pl. ékszerkészítő, csillámos tollak, csillámos matricák, vagy különlegesebb színű golyóstoll (pl. rózsaszín, lila, ezek bármely papírboltban kaphatók) vagy ékszerek, pl. nyaklánc, karkötő, csatok, csupa csajos dolog. (Nekem 3,5 és 6,5 éves lányaim vannak, náluk ezek mindig nyerők)

A kicsinek valami jópofa könyvecske, lapozó.

De esetleg beszélj a szülőkkel, hogyéppen milyen "mánia" van most náluk, pl. póni, Barbie, Monster Hig, stb, mert akkor ha ahhoz kapcsolódó dolgot veszel (matrica, újság, stb) akkor az is biztos siker!

2013. júl. 15. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Végül is mit vettél? :)
2013. júl. 19. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!