Disi kérdése:
Mit kapott a kislányod a 2. szülinapjára? Mennyi ajándékot? Mi tetszett neki a legjobban?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:05
1/7 anonim válasza:
Az enyém még csak most lesz 2 éves. Tőlünk nagy ágyat fog kapni. A hozzá való ágyneművel. Reményeim szerint nagyon örül majd neki, mert minden nap elmondja, hogy anyának meg apának nagy ágya van, neki meg kicsi. Tudom nem egy valódi szülinapi ajándék, de már úgyis szüksége van rá. Anyukáméktól futóbiciklit kap. Anyósoméktól pedig csúszdát.
2/7 anonim válasza:
A kislányom hintalovat, pisilős babát, kis buszt, kis távirányítós vonatot és egy ház alakú formabedobót kapott, aminek mindegyik oldala kulccsal nyílik. A hintalovat nagyon szereti, már 3 éves, de minden nap lovagol még :-)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves 2. hozzászóló örülök, hogy írtad a vonatot, én gondolkozom egy traktoron, mert meg van őrülve értük és állatokat hozzá, de a férjem furcsállja az ötletemet. Sajnos az ágy már kiesett, mert azt már lecseréltük. Vettünk egy trambulint, mert imád ugrálni (az ágyakon :P) és szeretném leszoktatni róla, de csak szobait mert társasházban lakunk. Emiatt a csúszda is kiesett. Futómotorja is van már, de ő inkább szaladós-ugrálós, az nem nagyon köti le. Apróságokon gondolkozom én is még, baba, takarítószett, kézségfejlesztő játék, ilyesmi... Nem akarok túl sok mindent sem venni, mert tudom nem erről szól, de csak szülinapja lesz :). Már nagyon várja az ajándékokat, egyfolytában azt emlegeti...Ezért kérdeztem, hátha kapok pár jó tippet kinél mi jött be :)
2013. jún. 26. 14:05
4/7 anonim válasza:
kislányom kapott egy Smoby takarítószettet (akciós volt a mall.hu-ban), baba etetőszéket, babakocsit babával, biciklis sisakot, csengőt a futóbiciklijére és baba utazóágyat. Talán legtöbbet a takarítószettel játszanak a Bátyjával.
5/7 anonim válasza:
Nálunk a kisebb ajándékok jöttek be, mert nagyszülők, keresztszülők mind más irányból jöttek, így kértük, hogy mindenki apróságot hozzon. Kapott a lányunk ruhát, kirakót, mesekönyvet, apró plüssmacit, ilyesmiket. Legjobban a sok lufi tetszett neki, amivel játszottunk és hogy többször lejátszottuk neki és énekeltük a szülinapos dalt az Alma zenekartól, amit egyébként is imád, együtt táncoltunk rá, és hogy mindenki körülötte volt, akit szeret (ritkán jövünk így össze). Nagyon tetszett még neki a süni-tál, egész nap arról csemegézett. Egy fél káposztába fogvájókat szúrkáltam, arra minifasírtokat, mellé tojásból és paradicsomszeletből gombát formáztam. Jobban odavolt érte, mint a tortájáért. Nálunk inkább a hangulat volt a döntő, az ajándékok aznap nem is érdekelték, csak másnap nézett rájuk. Reggeltől-estig játszott a vendégekkel, mindenki körbeimádta, a kiscsaj meg ragyogott.
6/7 anonim válasza:
Ha érdeklik az autók, traktorok nyugodtan vedd meg neki. Az én lányom is legszívesebben azokkal játszik. Van egy ilyen babaház szerűsége, csak épp az egyik oldala állatkert, a másik oldala meg farm. Elég sok állat is van hozzá. Vagy a házba rakosgatja őket ki és be, vagy valamelyik autójában utaztatja őket. De van fa kisvonata is és azt is nagyon szereti. A babázás őt annyira nem érdekli. A takarítószettet egy kis barátjánál próbáltuk, de nem nagyon jött be neki, mert ő otthon az igazikkal segít nekem. Amit még szeret a lányom az az ugráló csacsi és a fitlabda.
7/7 A kérdező kommentje:
Vettünk favonatot, egy műanyag kishajót a kádba. Elmegyek délután azért a traktorért amit néztem. Találtam egy tök jó pénztárgépet, digitális, mérleggel, sajnos csilingel ( :P ), barátnőm azt mondta azt megveszi neki ő. Szerintem ennyi elég is lesz, bár szemeztem a pónikkal, de gondolom ez az őrület majd akkor kezdődik ha közösségbe kerül.
2013. jún. 27. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!