Hogy lehet ugy nyugodtan gyereket nevelni miközben kéthavonta akarnak betörni, ki akarják kapcsolni a gázt es beszólogat a főnök a munkahelyen?
A betörést illetve a rendőrség tehetetlen, nekem meg nincs pénzem kamerákra, meg páncélajtora stb.
A tigáznak hiába fizetném be a számlát mert nem könyvelik le addigra mire kikapcsolási határidő eljön és nem segítőkészek, hanem fölényskednek az ügyfélszolgálaton.persze a myitvatartásuk ez mellett megsem egyezik azzal ami aneten van.irtam online is, erre összeomlik a levelezőrendszer.
A főnök folyamatosan szemétkedik.nem nézhetem meg hogyan kell elvégezni a feladatot, ha leejtek valamit, szerinte direkt vágtam földhöz stb.hazaküld olyan indokkal hogy nem vagyok képes rá, közben mert csak jol halad a munka es nem kell tulorázni ahogy korábban megbeszéltük.
Mindez mellett a gyermekem fejlesztesre szorul(testtartás és beszéd) és a lelkemre kötötték hogy pozitivan kell vele tornázni meg stb mert csak az fejleszti, motiválja a gyereket, szoval az örömteli játék...
Hogyan álljak helyt anyaként igy??
Apja van annak a gyereknek, csak legfeljebb nem él veletek!
pl. úgy állhatnál helyt, hogy nem itt sírsz,hanem mész dolgozni! Munkaidőbe ne gyakorizz!
A számlát fizesd időbe, akkor nem kapcsolják ki!
A betörés ellen pedig szerezz be egy kutyát!
Már többször megfogastam hogy jrlzema főnöknek hogy vegye észre magát, de mindig leblokkolok, mert meglep a rosszindulata. Mint amikor derült égből éri valami az embert.
Amugy látom más is kivan, hogy ilyen stilust vett fel.dolgozom(6-14:00), munkaidőben netem sincs es többmindent kell hataridokre fizetni ezert mindig muszaj volt rangsorolnom igy maradt hatra a gázszámla ami a tigáz "szivatása" volt mert nem diktálasnak megfelelően számláztak, igy a regi be nrm fizetett számla utáni szamlakkal meg tulfizetesem van, ahelyett hogy normal fizethettem volna es akkor nem lenne tartozas meg tulfizetés.
Egy ferfi ugyintező kedves volt ő azt mondta holnap mégszemélyesen el tudom intezni! Csak hogy kérexzkedjek el ilyen főnöktől???amilyen rosszindulatu tuti azthiszi, direkt ki akarok menni valahova a munka közepén mondhatnék én akarmit.
Gyerek apjameg nincs ahogy irtam. Lelépett es azota sem erdekli a gyereke sem.nincsenek rá szavak.
Rosszul rangsorolsz. A tigáz mindig időben legyen fizetve, mert ott büntetés van és ha jól tudom, akkor elég sokat kérnek a visszakötésért.
Az elmü sokkal rugalmasabb. Logisztikai gondjaid vannak, ezen kell dolgozni.
Másrészt pedig keress új munkát. Reggel hattól már millió helyen lehet dolgozni. A kereskedelemben rengeteg hely van, miért ragaszkodsz ehhez?
A tigáznak hiába fizetném be a számlát mert nem könyvelik le addigra mire kikapcsolási határidő eljön
Kifogás kifogás hátán. A kikapcsolás nem egy nap, bárkinek odaadhattad volna a pénzt, hogy menjen be személyesen és fizesse be.
Azt a betörőt meg sajnálom, aki hozzád akar bemenni... vagy kérd meg, fizesse be a számláid, ha úgyis ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!