8 éves: "már minenkinek van mobilja és mindenki gépezhet suli után" Hogy kezeljem? Tegnap vágta a fejemhez.
A ninja játékokról meg a lefejezős játékokról pedig annyit, hogy ő Fiu nem lány régenn kisautó volt a menő miért? Mert csak az volt szerinted ha lett volna akkor számítógép kk autózott volna senki... Ez a férfi génbe van kódolva az erőszak vagyis és a tisztelet érzése igen kicsit brutál de igaz az amikor gépenn lefejez valakit akkor úgy érzi hogy jobb annál a valakinél akit megölt vagyis tiszteletet érez lehet fel sem fogja igazánn hogy mit csinál ő azt látja hogy kész passz levertem én nyertem egy gyerek a szerveit nem tudja elképzelni csak tudja hogy van olyan de amíg nem lát pl. Élőbenn olyant addig nem fogja fel,nemks gondolkodik még ilyenenn csak hogy meglegyen a tisztelet érzés az adrenalin a szervezetében azért játszik ilyent.. Egy híres költő mondta: " A férfi egy gyilkos, csak némely jóll leplezi...
Most tényleg az hogy autózik az azért van mert adrenalin ra van szüksége te mikor autózol és rálépsz jobban a gázra és szóll a zene mellette akkor nem éreztél pezsgést? Na ez az a tisztelet hiány azért van mert tényleg nem hogy gyerek ként kezeled mert ugye gyerek de próbálhatnád picit nagyobb gyereknek nézni pl. Nem vagy a sarkábann hogy mit tölt le, hanem hagyod... Amit nem akarod hogy megnyisson lezárod van a CM locker kiválasztasz egy mintát és mikor megnyitod azt az alkalmazást csak akkor nyissa meg ténylegessen ha berajzolod a mintát ha rossz a minta fényképet készítt a személyről.... Nem kell félni kell hagyni minnél jobban tiltod annál jobban akarja malyd.
Én is 0 %-ot kaptam, pedig a másik oldalon állok. Csak engem nem zavar, talán azért, mert a kérdezőnek írom a véleményem, nem a többieknek, így hát ha neki hasznos, a többi lényegtelen.
De érdekes, hogy aki nem ért veled egyet, az biztosan ősanya, meg műszaki analfabéta. Ezek után nehéz vitázni az értelemről, pláne, hogy téged képes felidegesíteni egy olyan dolog, mint egy név nélküli fórumon való százalék.
Ha én műszaki analfabéta vagyok, te micsoda? Internet, és mások véleménye függő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!