Kisfiam megharapott egy kislányt az oviban, az óvónő pofon vágta, megteheti ezt?
Elmentem a gyerekért,és láttam,hogy az egyik fele az arcának vörös,tudom,hogy ez probléma ,hogy néha harapdál ,de nem gondolnám,hogy ezt egy pedagógusnak így kellene kezelni,megteheti egyáltalán?
Kiscsoportos amúgy a fiam.
NEM.
Jelentsd fel az igazgatóságnál,és beszélgess el a fejével.
Gondolom a fiad nem véresre harapdálta a kislányt,ha meg csak játék közben csinálta,az meg előfordul.Bárhogy is történt,nem pofozhatta volna fel,különösen olyan erővel,hogy folt maradjon az arcán.A fülét meghúzhatta volna,vagy kicsit megszoríthatta volna a karját,de pofozni semmiképpen sem.Ha egy kicsi pofonról lett volna szó,oké,de hogy foltot hagyjon még akkor is,amikor te érte mész.....Na ez gyalázatos.
Hat en is azt mondom, hogy Te jo eg!!! Dehogy teheti meg!!
Kisfiam is harapos volt sajnos, o 22 honapos es bolcsis. Ha harapott kulon vittek, raultettek egy ugynevezett bunti szonyegre es ott kellett ulnie par percig. Nagyon figyeltek ra es ha mar csak harapni keszult akkor is vittek a szonyegre, mindig megmondtak miert viszik oda. Neha sirt, neha eleg jol viselte es azota mar le is szokott rolla, sot itthon sem harap. Tolleg meg azt is megkerdeztek, hogy nem-e gond, hogy elkulonitik a bunti szonyegre par percig ha harap, nehogy megussek. Szerintem nagyon durva!!!
Itt egy cikk, hogy ha rajtuk múlik, megteheti
Mindenesetre te meg próbáld leszoktatni a harapdálásról.
Egyébként akkora pofont adni, hogy még később is folt marad utána...
na ezt biztosan nem teheti meg.
Akkor is így felháborodnál,ha a te gyereked harapta volna meg egy másik gyerek?
Igaz,nem megpofozni kellett volna,de megbüntetni igen.
És hogy derült ki a pofon? Óvónéni eldicsekedett, hogy jól odasuhintott a gyereknek? Mert ha ennyire nyíltan vállalja, akkor nem biztos, hogy a vezető is bármit tesz ellene.
És attól függetlenül, hogy nem tehet ilyet egy pedagógus, nem 100%-osan ő a hibás...
nem ütheti meg az óvónő,akármit csinál
viszont ha a te fiadat harapta volna meg valamelyik gyerek,gondolom nem repesnél az örömtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!