Vágta már a fejedhez a párod, hogy elhanyagolod a háztartást a gyereked miatt?
Még mindíg jobb mintha fordítva lenne..
A férjednek meg üzenem hogy koedukált a power gomb a porszívón...
Az első válasz nagyon tetszett és teljesen igaza van.
Csinálja utánad!
Csomószor naná. :)
Mondtam neki, h kérdezze már meg, h érdekel-e.
Pluszban én kaptam még "Bezzeg az ikszpikszet" is, hogy ki mindenki csinálja jobban, de mondtam, h akkor lehet odamenni és feleségül kérni.
A lakás van értem és nem én a lakásért.
Próbálna ilyet mondani!
Én mondjuk rend mániás vagyok.De ha vmi zavarja a kedves férj szemét csinálja meg.Ne hagyd magad.
Sajnos én is kaptam már meg a férjemtől, hogy NEM TAKARÍTOK! 2 éves kisfiam teljesen leköt, alig tudok tőle valamit csinálni. Szinte minden nap főzök, olyankor húzza a kezem, hogy menjek vele. Ami fix, az ágyat minden nap bevetem, az az első reggeli után. Olyan nap szinte nincs is (talán hétvégén), hogy ne menne a mosógép (van, hogy napjában 2x). Minden nap elmosogatok.
Mocsokban nem élünk, de tény, hogy nem olyan patika a lakás, mint kisfiam születése előtt és a vasalás is sokszor elmarad. Nekem nagyon rosszul esett, amikor ezt mondta, mert azért az nem igaz, hogy nem takarítok, csak ritkábban.
Nem,ezt sosem.A takarítással nincs gond,mert mindennap porszívózom,hétvégén takarítok mindent.
A rend,igen a gyerkőc mellett nehezen megy.Az abszolút nem érdekel,ha napközben szétszórja a játékokat,nap végén elrakjuk a helyére.A saját dolgainkra viszont figyelek,nem szeretem,ha kupi van.Így szoktam meg,a kisfiam mellett is kivitelezhető,kicsit lassabban,de megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!