Eloírás az, hogy egy 6 honapos babával naponta 3szor
kikell menni sétálni? Egyedul lakok a férjemmel. O
munkában van én vezetem a háztartást
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 18:45
1/9 anonim válasza:
Nincs ilyen előírás. Annyiszor mész ki, amennyiszer akarsz. Napi egy azért kellene.
2011. aug. 23. 18:47
2/9 anonim válasza:
Én sosem megyek háromszor sétálni a babámmal, csak kétszer, de most a kánikulában csak késő este egyszer viszem sétálni. ő már 10 hónapos amúgy.
Nekem sincs segítségem és el kell látnom a háztartást is.
Nincs ilyen előírás, ki mondott neked ilyet?
2011. aug. 23. 18:49
3/9 anonim válasza:
Nem előírás, sőt az sem hogy naponta. 2-3 naponta is jó.
Amikor nagyobb lesz, és jobban igényli a "lemenetelt", akkor úgysem lesz nyugtod....:)
2011. aug. 23. 18:49
4/9 anonim válasza:
Dehogy! És ki írna elő ilyeneket? :) Azt csinálsz amit akarsz, én pl. jó ha 3 naponta kimentem vele bár hozzáteszem, hogy akkor tél volt.
2011. aug. 23. 18:58
5/9 anonim válasza:
Most valószínűleg le leszek hurrogva.De naponta egyszer azért szerintem ki kell vinni a levegőre.Én amióta megszületett télen nyáron naponta egyszer biztos hogy kivittem.Télen ha nagyon hideg volt akkor csak max.fél órára.
2011. aug. 23. 19:23
6/9 anonim válasza:
előírás nincs. de a friss levegő tesz jót az embernek. a szomszédunk pl. csak az udvarra megy ki órákra a gyerekével, itt jó levegő van. ez is jó megoldás.
én speciel szeretek sétálni, nem maradok szívesen itthon, így napi 1-2x szoktunk sétálni.
2011. aug. 23. 20:00
7/9 anonim válasza:
Napi 1x azért jó, ha kiviszed, kellenek neki az ingerek. Nekem 5 hónapos a babám, és ha nem viszem le legalább 1 órára mindennap, nem bírok vele estére. Én is egyedül vagyok, második emelet, lift nincs, körgangos ház, csiga lépcső, macera a lemenetel, de azért mindennap szánok rá 1-2 órát. Amúgy ki mondta neked a kötelező 3 sétát? Ilyen melegben a kutyámat sem viszem le napi 3x. :)
2011. aug. 23. 20:13
8/9 anonim válasza:
Akkor semmire sem lenne időd, ha állandóan az utcán lógnál. :) Mi is egyszer szoktunk, néha kétszer, de akkor úgy tűnik, egész nap oda voltunk, akkor tényleg semmi házimunkával nem haladok.
2011. aug. 23. 20:14
9/9 anonim válasza:
Szerintem sem muszáj. Az én lányom is 6 hónapos. Általában egyszer megyünk sétálni, de van, hogy egyszer sem. Pl. ma nem sétáltunk, mert dokihoz mentünk, meg utána plázázni, így elmaradt az esti séta.
De mi naponta többször kimegyünk az udvarra. Délután a teraszon pancsolt a medencéjében. Nem vagyunk kint órákat, mert ahhoz meleg van, de naponta többször 10-20 percre kimegyünk azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!