Vágta fel sebész a gyereketek kukiját? Engedtétek?
Milyen volt?
Figyelt kérdés
3 éves statuszon ma fél évet kaptunk hogy hátrébb jöjjön. Utána kenöcs utána sebész jön. Ki vagyok! Nem akarom megvágatni! Hátha hátra jön nyár végére. De mi van ha nem? Ti engedtétek vágatni? Tapasztalatok? Mi van ha nem engedem?
Kisfiam 5éves lesz és egy helyen még neki is le van picit tapadva.esti fürdésnél mindig magának huzza fel és mossa ki.Igy lazulgat neki is.Én nem vágatnám még ha nem "muszály".Unokanőverem fiának 7éves koráig le volt tapadva egy picit és egyszer csak magátol felment neki.
2011. febr. 9. 14:17
2/19 anonim válasza:
A mi urulógusunk azt mondta vágni kell, de majd csak kamaszkorban, mert van efy "fék" ami miatt nem lehet továbbhúzni, hozzávan nőve a bőr teljesen. Erre nincs más csak vágás. Egy hátrarántáson túl vagyunk, kegyetlen volt, de mostmár legalább lehet tisztítani, viszont egy pont után ez a lenőtt bőr megakadályozza, hogy tovább húzzuk. Én most épp keresek orvost aki hamarabb megcsinálja, ha már ugyis muszály. Ne egy önérzetes kamasz fütyijét vagdossák. De csak akkor engedem ha a másik orvos is ezt mondja, hogy 100% hogy előbb utóbb vágni kell.
2011. febr. 9. 14:20
3/19 anonim válasza:
Akkor húzogasd és krémezd.Mért nem rántja fel a doki??
Beszélj védőnővel,vagy másik orvossal.A Diprosalic krém szokott használni.Nem erre van,hanem igyaziból pikkelysömörre.DE használ a kukihoz.
Ha nem csinálják meg most??? Akkor majd tizenévesen fogják körbemetélni ,és szídni fog,hogy nem csináltattad meg gyerekkorában,hogy elfelejtse.Mert fitymaszűkülettel nem lehet szexelni.
2011. febr. 9. 14:20
4/19 anonim válasza:
Az öcsémnek is megvágták, szegény 4éves volt, és utána iszanyúan sirt napokig (hát ez mondjuk érthető). Azóta ugyanúgy vannak problémái (ahogy én tudom), pedig már 13éves :S
19/l
2011. febr. 9. 14:21
5/19 anonim válasza:
Szia!
Kisfiamnak 16 hónaposan vágták fel, mert be volt gyulladva szegénynek, minden csepp pisi kín szenvedés volt neki.
Elég sok le volt még tapadva neki.
Ambulánsan csinálta urológus, csak egy kanyarintás volt az egész kb. 10 mp-ig tartott. Persze nagyon ordított, de neki muszáj volt, mert csak így tudott kiürülni a genny.
Utána még 3 napig minden felhúzáskor nagyon sírt (kamillázni kellett naponta 5-6-szor 10 napig), de aztán megkönnyebbült, elmúlt az elevenség és a fájdalom is.
Persze más lehet már 3 éves korban, mint nálunk, még pici volt.
2011. febr. 9. 14:24
6/19 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok...
Kedves Utolsó. A fiamnak letapadása volt, ma reggel a sebész "megcsinálta". De nekünk azt mondta ne kenjük semmivel. Viszont még moost is sír, teljesen be van dagadva, és nagyon piros. Azt szeretném kérdezni, hogy a kamillázást hogyan csináltad? Hátrahúztad és forrázott kamillával lemostad?
2011. febr. 9. 15:16
7/19 anonim válasza:
Betadine kenőcsöt nem mondta hogy kenjétek vele? Nekünk azzal kellett mikor hátrarántotta, és az elevenség meg vér volt ott. Kamillázni meg a második naptól szabadott.
2011. febr. 9. 15:20
8/19 anonim válasza:
Azt mondta semmit ne tegyünk rá. csak annyit, hogy meleg vízbe tegyük, mert akkor nem fáj neki ha pisilnie kell. Bár így sem emr pisilni szegénykém, csak ül a kádban, reggel óta visszatartja.
2011. febr. 9. 15:23
9/19 anonim válasza:
14:24 vagyok
Nekünk rögtön el kellett kezdeni a kamillázást.
Úgy csináltam, hogy minden pelusozáskor hátra húztam neki, meleg kamilla teába mártottam vattapamacsot és azzal mosogattam neki. Jól eshetett neki, mert még a mai napig mondja, hogy kamillázuk a kukiját:-)
Viszont vérezni neki nem vérzett. A duzzanat már aznap estére lelohadt, ami a gyulladástól volt.
Nekünk nem mondott kenőcsöt a doki, csak a kamillát.
Szépen rendbe jött neki.
2011. febr. 9. 16:04
10/19 anonim válasza:
Szerintem jobb ezen kicsinek túlesni, aztán elfelejti. Nálunk nem jött le a kisfiam jobb heréje. Másfél évesen akarta műteni a dr.néni, de toltam én is a műtétet, aztán pár hónap múlva beláttam vagy egyszerűne csak féltem ??? szóval végül 2 éves kora előtt 2 hónappal lehozta a fentragadt herét és egyben vágta azt a bizonyos féket is. Náunk a sebkezelés sem volt egyszerű, gondolj bele, a zacsiról letépkedni a ragasztót naponta...de végül is 1 hét aztán vége lett. Túl vagyunk rajta! Minden nap huzogatom neki azóta is, az elején nehezen ment, de ezt kellett megszoknia, hogy ez így van rendjén, hisz minden kisfiú huzogatja :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!