Hogyan tisztítjátok a gyereketek fülét? Milyen fültisztítót használtok?
Hagyományossal tisztítom, és nem túl gyakran. Befelé nem nyúlok, mert a fülzsírnak védő szerepe is van (persze nem szabad, hogy eltorlaszolja a járatot! de ha kicsit zsíros, az nem olyan nagy baj) Ami a fülkagylóban van, azt távolítom el első sorban, annyira nyúlok csak be, mint magamnak is. És maximum havonta, de lehet, hogy még ritkábban.
Nem lehet, hogy seb van a fülében?
Másik lehetőség: nekem amikor a torkom fáj, akkor érzem úgy, hogy viszket a fülem belül. ez lehet egy betegség kezdete is... (Ne legyen igazam!)
Én minden nap kitisztogatom biztonsági (dm-es) fülpiszkálóval. Persze csak kívülről a lyukba nem nyúlok bele.
Nem lehet, hogy a foga jön a kissrácnak?
Én is fogzásra tippelek.
A fülfájásnak más tünetei is vannak /levertség, fül alatti nyirokcsomó megduzzad, fülvörösség, váladékozás, fájdalmas nyelés, orrdugulás, csak hogy párat említsek/ Gyerekkoromtól nagy fülfájós vagyok sajna, ezért ismerem jól a tüneteket.
Köszönöm nagyon!
A foga simán lehet. 6-8 hónapos kora között kijött gyorsan 8 foga, azóta egy se jött, úgyhogy most már nagyon küszöbön lehet. Bár a szájában változást nem tapasztaltam, már nagyon régóta meg van duzzadva az ínye, de még nem bújt ki fog. Lehet, hogy tényleg a foga lesz. Nagyon remélem. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!