Mivel tisztítjátok a bilit?
Figyelt kérdés
Elég kitörölni nedves törlőkendővel, vagy mindig Domestosos szivaccsal átmossátok?2011. szept. 12. 13:58
1/7 anonim válasza:
Én kitörlöm wc-papírral. Majd szappanos vízzel kiöblítem és azt is kitörlöm. Nem fertőtlenítem minden alkalommal.
2/7 anonim válasza:
Szoktam alulra tenni egy wc papírt, így nem lesz annyira kakis-ha sikerül.
Amúgy ha pisis kiöntöm és átöblítem, ha kakis kitörlöm wc papírral, és néha eltörlöm domestossal is. Amúgy nem játszik a gyerek a bilivel, akkor van elővéve, ha ráül, kiviszem és elteszem.
3/7 anonim válasza:
pisi vízzel öblítés,kaka fertőtlenítés domestossal
4/7 A kérdező kommentje:
köszi, kaka után nálunk is Domestos van, és a kicsinek sem engedem, hogy a nagy bilijével játsszon.
Van egy erre a célra rendszeresített szivacs? Eddig agyonhasználtakat használtam és kidobtam Domestos után.
2011. szept. 13. 06:52
5/7 anonim válasza:
nincs külön szivacs
és fújós domestost használok.kaka után tisztára törlöm papírral,aztán kiöblítem,befújom,kiöblítem
6/7 A kérdező kommentje:
veszek fújós fertőtlenítőt! köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 14. 07:28
7/7 A kérdező kommentje:
ja, és az én gyerekem nem szólna ám, hogy kaka lesz, csak hogy "futás a bilire". Ha koppan, onnan tudom, hogy kaka a termés. Szóval eddig még nem tudtam papírt tenni alá előre, pedig jó lenne.
2011. szept. 14. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!