Már majdnem 3 éves a fiam, és a bilit-wc-t messziről kerüli. Nem hajlandó ráülni egyikre sem, hatalmas hisztiben tör ki ha megkérem hogy üljünk rá. Mit tegyek?
Holnap lesz 3 éves a fiam, kedden megy oviba. A nyáron 3x próbálkoztam a pelus levétellel, de mindig csak rosszabbodott a dolog.
2 hete eltüntettem a szekrényből a pelusokat (nem látta, nem tudott róla), és rácsodálkoztunk együtt, "óóóó, hát nézd, elfogyott.. sajnos már nem is kapni többet ebben a méretben.. most alsónadrágot veszünk fel.."
1-2 baleset volt az első napokban, de 1 hét után nappal már szólt, ha pisilnie kellett, vagy ment magától a wc-re, bilire. Most 2 hete nincs rajta, 2-3 napja délután se volt már rajta, nem is lett pisis, és tegnap éjszaka felébredt magától, szólt hogy pisilnie kell.
Egy próbát megér, hátha nektek is bejön. Nagyon értik már a lényegét, csak valamiért dacolnak.
Az utolsó válasz tetszik!
Én nem tenném alá többet. Nagyon jól tudja ő, h miért csinálja. Ez a kényelmesebb neki. Akkor és ott pisilhet, amikor csak akar, és közben még a játékot sem kell abbahagyni. Vagy vegyél leszoktató pelenkát, vagy csak alsónacit adj rá, de hadd pisiljen csak be, amit ne egyből vegyél le róla. Nem baj, ha érzi , h neki is rossz, ha bepisil. Ha leszoktatót veszel, akkor mondhatod neki, h már csak ilyet lehet kapni a boltban, elromlottak.
Szerintem ez be fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!