Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vágta fel sebész a gyereketek...

Vágta fel sebész a gyereketek kukiját? Engedtétek? Milyen volt?

Figyelt kérdés
3 éves statuszon ma fél évet kaptunk hogy hátrébb jöjjön. Utána kenöcs utána sebész jön. Ki vagyok! Nem akarom megvágatni! Hátha hátra jön nyár végére. De mi van ha nem? Ti engedtétek vágatni? Tapasztalatok? Mi van ha nem engedem?
2011. febr. 9. 14:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akinek vágták! Urulógus vagy sebész csinálja? Mert én is vinném inkább most, mint kamaszkorban ahogy az urulógusunk mondta. Most lesz 4 éves, inkább legyünk túl rajta ezt még talán elfelejti.

Kit keressek föl, bocsi már hogy nem új kérdésben teszem föl, de ezt legalább olvassátok:) És remélem tudunk a nagy "lendülettel" segíteni a kérdezőnek!

2011. febr. 9. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiamnak vágták.

Írtam, hogy ambulánsan csinálták neki és urológus végezte.

Mi ügyeletre mentünk be a kórházba, mert hirtelen jött a dolog, ott el is végezték rögtön.

Ha nem így történt volna, akkor szerintem a gyerekorvoson keresztül kell megoldani a dolgot. Biztos ad beutalót.

Üdv!

Brigi

2011. febr. 10. 08:59
 13/19 A kérdező kommentje:
még van bő fél évünk bizom benne hogy elkerüljük a vágatást és magától helyre jön. Köszi!
2011. febr. 10. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia! Ma kiokosodtam :)

Minekünk tépte hátra a bőrt az urulógus, mert nem lehetett hátrahuzni és mosni alatta se. Egy másodperc borzalom, után 2-3 nap fájdalom, de pisilt meg minden, nem tartotta azért vissza. Azóta eltelet fél hónap, gyönyörűen begyógyult, és kisfiam roppant büszke hogy hátratudja húzni magának.

Viszont kontrollon megállapította a "féket" és hogy kamaszkorban vágni kell. Most elmagyarázta a gyerekorovos, hogy a hátratépéssel gyakorlatilag rendbe tette a fütyijét, nem fog neki begyulladni, gombásodni. A vágás csak a fék miatt kell, de azt azért kamaszkorban, mert ahhoz kell bizonyos méret. És ez egyébként is csak sexuális életekor lesz észreveheő, kellemetlen ha nem lesz vágva.

Szóval hátha nem kell vágatni nektek se!

2011. febr. 10. 15:58
 15/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó: akiknek nem kell sebész egyáltalán azoknak mi van a fékkel? Mikor hátra húzták egy úttal az is szakadt? Vagy hogy van ez?
2011. febr. 10. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.

Én csak a mi esetünket tudom mondani. Teljesen levolt neki tapadva, 3,5 éves begyűlt alatta ilyen fehér genny, rohantunk az urulógushoz (egyébként jártunk rendszeresen csak mi is mindig kaptunk időt, hátha majd a tornáztatás segít, de az élet megoldotta, mert ugye az gyors be is gyullad na az meg nagy baj lenne. Szóval akkor hátrarántotta, szépen kinnt is van a vége, olyan 1 cmt hátralehet húzni, mostmár eltelt bő egy hónap és magának csinálja :) De ugya a fék rövid vagy hogy mondták, amit biztosan vágni kell, ezt a sebész fogja, de ehhez még nőnie kell, meg már egészségügyileg nem veszélyezteti, csak a sexuális életében lesz kellemetlen, ezért kell majd vágni.

De mivel hátratépés megoldotta hogy mostmár hátra tudja addig húzni ameddig egyébként is muszáj a tisztántartáshoz ,nem kell most vágni.

Remélem valamennyire sikerült egyértelműnek lennem :)

2011. febr. 11. 12:03
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi! De akkor most begyulladt neki a genny miatt, azért kellett rohanni vele? És mikor ti mozgattátok egyáltalán nem ürült ki alóla semmi? Nekünk fél centit jön hátra, és áztatással 2naponta jövöget kifelé az a fehér cucc.
2011. febr. 11. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem gyulladt be , de nagyon nagy fehér cuccos hólyag lett neki. Mi nem tudtuk áztatnni, ha 1-2 mm-t hátrajött és ennyi. Egyébként a fehér trutyi nem volt ott neki, csak egyik napról a másikra lett egy fehér begyűlt hólyagocska. És ez okozhatott volna gyulladást. De időbe mentünk így a hátrarántással sok ki is jött,aztán napról napra minden egyes mozgatásnál tisztításnál tünögetett el.
2011. febr. 11. 20:00
 19/19 anonim válasza:
100%
Nekem, 3-4 éves lehettem mikor a Heim Pál gyermekkorházban elvégezték, sikerült a dokinak lerántani a bőrt k*rvanagy fájdalmak mellett, és telivágni 1 deci jóddal... Ez egy olyan érzés volt az életemben hogy nem felejtem el. Inkább bevállalom a lábtörést megint minthogy ezt. És a csattanó: Újra lenőtt teljesen, 10 éves koromig volt így. Onnan döntöttem, és magamnak lassacskán megcsináltam. Azóta pöpecül szuperál. 16/F
2012. jún. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!