Vágta fel sebész a gyereketek kukiját? Engedtétek? Milyen volt?
Akinek vágták! Urulógus vagy sebész csinálja? Mert én is vinném inkább most, mint kamaszkorban ahogy az urulógusunk mondta. Most lesz 4 éves, inkább legyünk túl rajta ezt még talán elfelejti.
Kit keressek föl, bocsi már hogy nem új kérdésben teszem föl, de ezt legalább olvassátok:) És remélem tudunk a nagy "lendülettel" segíteni a kérdezőnek!
Szia!
Az én kisfiamnak vágták.
Írtam, hogy ambulánsan csinálták neki és urológus végezte.
Mi ügyeletre mentünk be a kórházba, mert hirtelen jött a dolog, ott el is végezték rögtön.
Ha nem így történt volna, akkor szerintem a gyerekorvoson keresztül kell megoldani a dolgot. Biztos ad beutalót.
Üdv!
Brigi
Szia! Ma kiokosodtam :)
Minekünk tépte hátra a bőrt az urulógus, mert nem lehetett hátrahuzni és mosni alatta se. Egy másodperc borzalom, után 2-3 nap fájdalom, de pisilt meg minden, nem tartotta azért vissza. Azóta eltelet fél hónap, gyönyörűen begyógyult, és kisfiam roppant büszke hogy hátratudja húzni magának.
Viszont kontrollon megállapította a "féket" és hogy kamaszkorban vágni kell. Most elmagyarázta a gyerekorovos, hogy a hátratépéssel gyakorlatilag rendbe tette a fütyijét, nem fog neki begyulladni, gombásodni. A vágás csak a fék miatt kell, de azt azért kamaszkorban, mert ahhoz kell bizonyos méret. És ez egyébként is csak sexuális életekor lesz észreveheő, kellemetlen ha nem lesz vágva.
Szóval hátha nem kell vágatni nektek se!
Utolso vagyok.
Én csak a mi esetünket tudom mondani. Teljesen levolt neki tapadva, 3,5 éves begyűlt alatta ilyen fehér genny, rohantunk az urulógushoz (egyébként jártunk rendszeresen csak mi is mindig kaptunk időt, hátha majd a tornáztatás segít, de az élet megoldotta, mert ugye az gyors be is gyullad na az meg nagy baj lenne. Szóval akkor hátrarántotta, szépen kinnt is van a vége, olyan 1 cmt hátralehet húzni, mostmár eltelt bő egy hónap és magának csinálja :) De ugya a fék rövid vagy hogy mondták, amit biztosan vágni kell, ezt a sebész fogja, de ehhez még nőnie kell, meg már egészségügyileg nem veszélyezteti, csak a sexuális életében lesz kellemetlen, ezért kell majd vágni.
De mivel hátratépés megoldotta hogy mostmár hátra tudja addig húzni ameddig egyébként is muszáj a tisztántartáshoz ,nem kell most vágni.
Remélem valamennyire sikerült egyértelműnek lennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!