8 éves: "már minenkinek van mobilja és mindenki gépezhet suli után" Hogy kezeljem? Tegnap vágta a fejemhez.
Hát azért a commodor 64-es gépeken kicsit más játékok voltak. Nem folyt szinte teljesen igazinak látszó vér, nem kellett levágni senki kezét. Nem lenne nekem semmi bajom, ha nem ilyenek mennének.
Igen sok a program, DE , kezdődik hisztivel, játszani akart mert az XY már megölte ezt meg azt a gépen, már a fejét is levágta. És nem túlzok, ezek mennek. Szóval hiszti majd program. Program közben újra: "játszahatok"? szóval nem egyszerűen mennek a dolgok.
Egyik barát is folyton játszik, emellett gyönyörűen rajzol. NA, véres fejek, csonkított emberek. Anya büszke rá. Tény a rajz tökéletes! De mindig iylen jár a fejében. Erre hajlamons az én gyerekem is. Rohadtul nem akarok idáig jutni.Hogy a fantázia csak eddig lásson. És, mint mondtam hétvégén játszhat, csak hát én piszok vagyok, ezeket nem engedem.
"DE! 8 évesen bújócskáztam a barátaimmal, fogócskáztam, bicikliztünk vagy épp bent játszottunk! Együtt!! "
Azért én már kaján vigyorral várom, amikor a mi gyerekeink lesznek felnőttek, szülők és majd azt olvashatjuk, hogy "bezzeg a mai gyerekek, mi még csak facebookoztunk, GTA-ztunk, WOW-oztunk, most meg ezekkel a szarokkal játszanak, ezek a maifiatalok!" :)
Mert ez lesz. Amikor gyerek voltam, a Nintendót üldözték a szülők ugyanilyen hévvel, az akkori zenék voltak az ördögtől valók, stb. A mobiltelefon akkoriban "bunkófon" néven ment, akkor is, ha felnőtt használta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!