Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hatással van a gyerekek...

Milyen hatással van a gyerekekre a boldogtalan házasság?

Figyelt kérdés
A feleségem nem szeret és ettől folyamatosan boldogtalan vagyok és ez már a gyerekeknek is feltűnt.

2015. ápr. 20. 09:37
 81/105 A kérdező kommentje:
Milyen orvos tud segíteni gondolatok megszüntetésében? Pszichiáter? Már keresem.
2015. ápr. 20. 11:58
 82/105 anonim ***** válasza:

megtudjuk mik a gondolatok?

m nem mind1.

am ha benned van, az orvos se segít

2015. ápr. 20. 11:58
 83/105 A kérdező kommentje:
Kérlek értsétek meg, nem írhatom be ide.
2015. ápr. 20. 12:02
 84/105 anonim ***** válasza:
43%
Tudod, azért az is elég szomorú, hogy kb 8-9 éve tönkre tetted a feleséged, és képes voltál megvárni, hogy ennyire elhidegüljetek egymástól! Ennyi év után jut eszedbe megoldást keresni a problémára? Vicc vagy! Váljatok el!
2015. ápr. 20. 12:02
 85/105 A kérdező kommentje:
Mert mostanáig tudtunk működni, mint család, a gyerekek boldogok voltak.
2015. ápr. 20. 12:04
 86/105 A kérdező kommentje:
Azt meg milyen alapon állítod, hogy tönkretettem?
2015. ápr. 20. 12:06
 87/105 anonim ***** válasza:
Azon az alapon, amit leírtál: a feleséged hányingert kap tőled, nem beszél veled és depressziós. Vagy szerinted ezek egy boldog, kiegyensúlyozott nő jellemzői? Szerintem nem.
2015. ápr. 20. 12:09
 88/105 A kérdező kommentje:
És én tettem tönkre?
2015. ápr. 20. 12:12
 89/105 anonim ***** válasza:

A feleséged miattad nem tudja magát elfogadni, és gondolom a két szülés miatt valamelyest a teste is megváltozott, ami szintén nem segíti elő, hogy állati vonzónak érezze magát, ha már előtte is másról fantáziáltál. És az hogy őt IS vonzónak találod, számára egyáltalán megnyugtató válasz. Nekem sem lenne az. Neked milyen érzés lenne úgy szeretkezni a feleségeddel, hogy tudod, hogy ő közben másvalakiről fantáziál?

Van ez így, csak ennek már a házasság előtt ki kellett volna derülnie, hogy a feleségednek legyen választása. Váljatok el és keress olyat, aki el tud fogadni, és remélhetőleg a feleséged sem lesz örökre érzelmi nyomorék.

2015. ápr. 20. 12:16
 90/105 A kérdező kommentje:

Amikor szeretkezünk, olyankor sohasem gondolok másra.

Amikor már házasok voltunk, még akkor is volt választása. Még nem voltak gyerekek.

2015. ápr. 20. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!