Milyen hatással van a gyerekekre a boldogtalan házasság?
Figyelt kérdés
A feleségem nem szeret és ettől folyamatosan boldogtalan vagyok és ez már a gyerekeknek is feltűnt.2015. ápr. 20. 09:37
11/105 anonim válasza:
Amiben most laktok, eladjátok. Aztán munkakeresés.
12/105 A kérdező kommentje:
Eladjuk, vagy kölcsönből kifizetem az ő részét, ez is egy megoldás, de azt nem tudom, hogy mitől találna munkát, ha eddig nem talált.
2015. ápr. 20. 10:11
13/105 A kérdező kommentje:
Megőrjít a gondolat...olyan szép, boldog család lehetnénk, de nem lehetünk, szét kell esnie.
2015. ápr. 20. 10:13
14/105 anonim válasza:
szerintem meg igenis lényeges, hogy mit nem tud elfogadni benned, mivel láttam már olyan párokat, akik a gyerekek miatt maradtak együtt, plusz megélhetési dolgok miatt, és ha bár nem szerették egymást, békében eléltek egymás mellett (persze nyilván volt mellette valakijük) aztán ugyan most még nem tartanak ott, de legalább idős korukra sem maradnak egyedül..ha van egy alap barátság, bizalmi viszony, szerintem nem a válás a legjobb a megoldás...de ehhez persze borzasztó rugalmasság kell mindkét részről: a Te részedről, hogy elviseld, a feleséged olykor másnál talál szerelemre, az ő részéről, hogy elfogadja azt a hibád, ami miatt idáig jutottatok.
15/105 anonim válasza:
Kicsit ködösítesz, így nehéz:/
Miért nem dolgozik, mióta? Nem is akar?
16/105 A kérdező kommentje:
Egy fedél alatt?
És arról mit gondoltok: külön költözni, de kapcsolatban maradni és a gyerekekről napi szinten közösen gondoskodni? Működhet?
2015. ápr. 20. 10:17
17/105 A kérdező kommentje:
Nem volt még hosszabb ideig munkája, lehet, hogy akar, lehet, hogy nem, néha keres munkát, de csak épp hogy...nem nagyon erőltette, pedig jó lett volna, mert anyagilag rosszul állunk.
2015. ápr. 20. 10:19
19/105 A kérdező kommentje:
Elég szorongó típus, nem nagyon mer telefonálgatni meg utána járni.
2015. ápr. 20. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!