Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet egy boldogtalan...

Hogy lehet egy boldogtalan karácsonyt úgy átvészelni, hogy a gyerekek ne vegyenek észre semmit?

Figyelt kérdés
Alig vártam, hogy elaludjanak, azóta sírok és gondolkodom. Honnan gyűjtsek erőt, hogy ne vegyék észre és az ő ünnepük boldog legyen?
2014. dec. 25. 02:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a gyerekek több mindent észrevesznek, mint azt a felnőttek gondolnák. Sokszor jobb az ő szintükön beszélni velük a problémákról. Mennyi idősek a gyerekek, és mi történt?
2014. dec. 25. 06:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi a baj??
2014. dec. 25. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát elág nehezen. Ahogy az első írta a gyerekek nagyon ki tudják szúrni, ha valami nincs rednben.
2014. dec. 25. 09:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, és nem tudom mit csináljak, hogy jó legyen. "Csak" a férjemmel kapcsolatos problémák, amik ilyenkor hatványozódva jelentkeznek. :( Az évben kiderült, hogy megcsal, tavaly karácsonyi üzenetekkel bukott le utólag, emellett úgy beszél és viselkedik velem, mint egy utolsó k..val. Ajándék bontást nagyon várták a gyerekek (2 és 4 évesek), a nagyobb kérdezte, hogy anya, te mit kaptál, azt mondtam neki semmit (18 karikás segédeszköz volt az ajándékom a férjemtől,na nem azért mert arra vàgytam volna), és nagyon csalódott volt, hogy anya nem kapott csattot és hajgumit, mikor jó volt. (Ezt kértem a Jézuskától.) Játszottunk, nem akartam még aludni, a férjem meg ki volt akadva, hogy miért nem alszanak már, ő ki akarja próbálni azt a segédeszközt... Én meg csak azon rágódom, hogy a hatalmas szerelemből hogyan juthatott ide az életem. :'(
2014. dec. 25. 10:07
 5/7 A kérdező kommentje:
akartam aludni=akartak aludni
2014. dec. 25. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Nehezen. Tudom, hogy nehéz, de nem gondoltál a valasra? A gyerekeknek jobb lenne mint ez a helyzet, amiben most vagytok. A 18 karikás játékhoz nem tudok mit hozzászólni. Mi is ilyeneket vettünk egymásnak, de ez közös döntés volt, mindketten ezeket akartuk, de a te helyedben a seggébe dugnám, aztán örüljön neki.
2014. dec. 25. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora gyökeret! Próbálgassa a segédeszközt a kis lotyóján, ne rajtad.

Nézd, ennek a házasságnak nem lesz jó vége. Úgy tűnik Te kevés vagy neki, de egy percig se hidd, hogy Te értéktelen vagy! Vannak ilyen abberált elméjű, már már perverz férfiak, akik nem tisztelik a nőt. Magában a szexuális segédeszközben semmi kivetnivaló nincs, ha(!) mindkét fél akarja. De itt erről nincs szó. És ez így megalázó.

Félő, hogy rosszabb lesz, el fogod veszíteni a maradék önbizalmadat is. Ezért hát könnyeket letörölni, és keményíts be! Ne engedd, hogy a méltóságodban kárt tegyen, mert a padlóról nehezebb lesz felállni! Vedd át Te az irányítást, adj neki ultimátumot! Vagy megtanul tisztelni, mint feleséget és gyermekei anyját, vagy szedje a sátorfáját! Gondolkodj, és légy erős! Még előtted az élet!

2014. dec. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!