Milyen hatással van a gyerekekre a boldogtalan házasság?
Figyelt kérdés
A feleségem nem szeret és ettől folyamatosan boldogtalan vagyok és ez már a gyerekeknek is feltűnt.2015. ápr. 20. 09:37
41/105 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy titkolózom?
2015. ápr. 20. 11:08
42/105 anonim válasza:
Akkor úgy kérdezem, hogy mióta tart ez az állapot nálatok, mióta vállaltad fel magadat? Tudott a feleséged az első években is mindent rólad?
43/105 anonim válasza:
Lefeküdtél egy pasival, vagy mivan már? :DDD Az csőrömet is böki ez a nagy titkolózás ...
44/105 A kérdező kommentje:
Jó, tehát van egy szexuális jellemzőm, amit a feleségem nem fogad el. Ezt nem sokkal a házasságkötésünk után árultam el neki. Később, amikor a gyerekek születtek, akkor egy időben túl keveset foglalkoztam a feleségemmel és túl sokat "magammal", ami miatt elmélyült köztünk ez a probléma, de én már felhagytam azzal az életmóddal.
De mindez már lényegtelen, mert emiatt kiszeretett belőlem, tehát a boldogtalanságom adott.
2015. ápr. 20. 11:16
46/105 A kérdező kommentje:
Mivel vertem át? Nem volt ilyen szándékom soha.
2015. ápr. 20. 11:19
47/105 anonim válasza:
Szóval elmondtál neki valamit, amitől ő megundorodott tőled, és nem fogad el. De ezután minimum 2x ágyba bújt veled, ha megszületett a 2 gyerek.
Most akkor mi a feleséged baja?
48/105 anonim válasza:
Nekem 3 tippem van , hogy mi lehet, és számomra mind3 elfogadhatatlan lenne. Légyszi tegyétek már meg magatokért és a gyerekekért, hogy nem presszionáljátok egymást tovább ebben a kapcsolatban. A feleséged már beszélni sem akar veled. Sajnos a nők többször nehezebben szánják el magukat arra a lépésre, ami ilyenkor az egyetlen megoldás. Szerintem ezt most neked kell megtenned. A feleséged feltehetőleg a gyerekek és a munka miatt van veled, te pedig önzésből tartod még magad mellett. Gondolom magadban te is belátod, hogy ez így nem élet, és később nagyon csúnyán elfajulhatnak a dolgok.
49/105 A kérdező kommentje:
Csalódott bennem. Nem vagyok elég jó. Mindegy.
2015. ápr. 20. 11:22
50/105 anonim válasza:
Nézd, A szürke ötven árnyalatában C. Grey nem verte át a nőit, mert az elején tisztázta, milyen is ő...A játszmáiba az ment bele, aki ezeket a devianciákat elfogadta. Ez így tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!