Milyen hatással van a gyerekekre a boldogtalan házasság?
Figyelt kérdés
A feleségem nem szeret és ettől folyamatosan boldogtalan vagyok és ez már a gyerekeknek is feltűnt.2015. ápr. 20. 09:37
61/105 A kérdező kommentje:
Nem erőszakolok senkit, az aberrációm kimerül "matyi"-ban.
2015. ápr. 20. 11:35
62/105 A kérdező kommentje:
De már a matyiról is szinte leszoktam.
2015. ápr. 20. 11:35
63/105 anonim válasza:
Hát, szerintem a feleséged már soha nem fog tudni elfogadni és szeretni. Valószínűleg ez a te "tulajdonságod" olyan blokkokat alakított ki benne a saját nőiességével kapcsolatban, amiket már nem lehet feloldani szakember nélkül. Ettől depressziós is. Azt gondolhatta, hogy a gyerekek majd megváltoztatnak, és hiába hagytál fel azzal az életmóddal, magát a "tulajdonságot" ez nem törölte el. Valószínűleg itt már semmi sem segít, ha a feleséged már minimálisan sem hajlandó a kommunikációra. Csak nehogy még jobban elhatalmasodjon rajta az apátia és esetleg a gyerekek lássák kárát. Ha elmenne dolgozni visszanyerhetné az önbizalmát,találkozhatna új emberekkel, lenne esélye a boldogságra. Együtt sajnos már nem. Amúgy nem lehetetlen, én ismerek olyat párt, akik hasonló cipőben járnak, de ott az elejétől fogva nyílt lapokkal játszanak és egy tiszta, mély érzelmi kapcsolat, szövetség van a felek között. Ti ezzel már elkéstetek. Sajnálom. Segíts neki önmagára találni és engedd el. A gyerekekkel attól még lehet jó a kapcsolatod, lehetsz jó apjuk.
64/105 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most miért olyan fontos ez. A feleségem kiszeretett belőlem, mert gyűlöli az aberrációmat. Nem ez a kérdés.
2015. ápr. 20. 11:37
65/105 A kérdező kommentje:
63, köszi.
2015. ápr. 20. 11:38
66/105 anonim válasza:
de ez a kérdés, az hogy sokat matyizol nekem pl nem válóok, de ha pl éjjel az arcomra vered...na az igen
67/105 A kérdező kommentje:
Jó, segítek, de nem tudom, hogy segítsek. Már azt hiszem, nekem is kell valami segítség, mert nem tudok már semmire se koncentrálni.
2015. ápr. 20. 11:42
68/105 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem keresni pszichiátert.
2015. ápr. 20. 11:44
69/105 anonim válasza:
Akkor a kérdésedre a válasz: Igen, a gyerekek ezt érzik. Ha nem is mutatjátok előttük, biztosan feltűnik nekik, hogy az anyjuk nem beszél az apjukkal... . A családi légkör letéteményese az anya! Az anya szerepe nagyon fontos a családban. Az anyán áll, vagy bukik a család léte! Ha az anya magányos, bologtalan, depressziós, akkor az rávetül a családi légkörre és életre is! Egy ilyen anya nem tud kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani a gyerekével sem, így nem képe a gyermeke mentális fejlődését sem megfelelően irányítani. Ha az anya érzelmileg kiegyensúlyozatlan, az a gyerekre is kihat.
70/105 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek inkább az én boldogtalanságom tűnt fel eddig.
2015. ápr. 20. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!