Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hatással van a gyerekek...

Milyen hatással van a gyerekekre a boldogtalan házasság?

Figyelt kérdés
A feleségem nem szeret és ettől folyamatosan boldogtalan vagyok és ez már a gyerekeknek is feltűnt.

2015. ápr. 20. 09:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy nem gondolsz másra, de ő ezt honnan tudhatná, ismerve az előzményeket? Persze, a házasság után is van választás, de akkor már nehezebb felvállalni a család, meg mindenki előtt, hogy váltok. Ha valaki nem elég karakán, inkább választja a csendes várakozást, hogy majd csak jobb lesz. Felteszem ő is ilyen. És ha hiszed, ha nem az ilyen dolgok végleges nyomot hagynak az emberben, korántsem biztos, hogy képes lesz valaha mással egy kiegyensúlyozott kapcsolatra, vagy ha igen, sok időre lesz szüksége, míg valaki mellett teljesen fel tud oldódni. A ti dolgotok viszont menthetetlen, ne kínozd tovább, állj odébb, fizesd a gyerektartást, támogasd a feleséged a munkakeresésben és legyél jó apja a gyerekeidnek.
2015. ápr. 20. 13:19
 92/105 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azt kellene, csak most teljesen ki vagyok borulva, attól félek, hogy kórházba fogok kerülni.
2015. ápr. 20. 14:00
 93/105 anonim ***** válasza:
Rá szoktál mosolyogni néha a feleségedre? Játszotok néha a gyerekekkel közös játékokat? Mennyit foglalkoztok a gyerekekkel?
2015. ápr. 20. 14:43
 94/105 A kérdező kommentje:

Persze, ez mind megvan...annyit foglalkozunk velük, mint más szülők.

Nem tudjátok, milyen rossz érzés, hogy ennek vége.

2015. ápr. 20. 14:45
 95/105 anonim ***** válasza:
És a feleséged visszamosolyog rád, vagy úgy tesz, mintha észre sem venné? Egyáltalán nem beszéltek egymással? És miből gondolod, hogy a gyerekeknek feltűnt a boldogtalanságod? Mondták, vagy másképp reagálták le a dolgot? És ha elviszed őket sétálni vagy játszótérre vagy kirándulni, akkor tudsz velük felszabadultan bolondozni?
2015. ápr. 20. 15:12
 96/105 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy tűnik, mintha minden rendben lenne, de most én vagyok a hibás, mert elkezdtem beszélgetni, meg azt is láthatta rajtam, hogy nem vagyok jól, gyötört a bűntudat és a szégyenérzet a gondolataim miatt és beszéltem erről, mert nem bírtam magamban tartani. És most minden rossz. A gyerek szó szerint mondta, hogy apa, miért nem vagy boldog? Most nem tudok semmit sem, mert teljesen lebénultam agyilag.
2015. ápr. 20. 15:18
 97/105 anonim ***** válasza:
Igen, az én férjem is le szokott bénulni agyilag, de aztán általában visszatér az agyműködése. Mi nők ezt nem értjük, mert nekünk ilyen nem szokott lenni, el sem tudjuk képzelni, én eddig azt hittem, hogy csak az én férjem szenved időnkénti agybénulásban. Próbálj meg a gyerekekben feloldódni, menjetek el valahova 1-2 órára. Nem lehet, hogy a feleséged féltékeny a gyerekekre, úgy érzi, jobban szereted őket, vagy ők téged, mint őt? Kisfiúk, kislányok?
2015. ápr. 20. 15:31
 98/105 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan kapcsolatom, hosszú évekig tartott (gyerek nélkül), ami részben szintén ilyen okokból ment tönkre. Ott is a pasinak volt egyfajta aberrációja amit én sem szívesen írnék le, igazából beszélni is utálok róla, de a hányinger kerülgetett amikor megtudtam. Nagyon boldog vagyok hogy sikerült belőle kiszeretnem mert nem bírtam elfogadni ezzel együtt és kétlem, hogy lenne bárki, aki így elfogadná. Pszichiáterért kiált a történet.
2015. ápr. 20. 16:00
 99/105 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válasz:

A gyerekeket sokkal jobban megviseli a létbizonytalanság egy olyan anyával aki nem dolgozik, állandó anyagi gondjai vannak és magányos, vagy depressziós. Mert attól félek, a feleségednek az sem lenne jó.

Ha családban vannak a gyerekek és nem ordítoztok, káromkodtok, akkor ők csinálják a maguk dolgát. Persze ideálisabb egy állandóan mosolygó, kommunikáló szülőkkel együtt élni, de a fő probléma ott kezdődik, ha a szülők elválnak. Aztán vergődnek a szülők között, kamasz korban pedig ahhoz húznak aki kevésbé következetes, vagy többet megenged....

A feleségedet nem értem. Ha nincs önbizalma, akkor azért, mert mindenki tehet arról, hogy jól nézzen ki gyerekek után. Ráadásul a matyizast nem tartom aberrációnak, a gondolataidat nem ismerem, de a férfiak általában ilyenek, nincs ebben semmi, szeretnek valami extrém dologra gondolni, na és? Ha jó vagy az ágyban, szereted a gyerekeket, dolgozol, van jövedelemed, az a lényeg...., számomra :).

Lehet, ha egy hónapra elköltöznél, adnál neki annyi pénzt, ami kb a gyerektartás lenne, akkor átértékelné a hozzáállását.

Persze előtte ültesd le, beszéld meg vele, hogy most elmész, de nem örökre, hanem azért, hogy legyen ideje átgondolni a dolgokat. Te szereted, vele akarsz maradni, de nem minden áron...gondolja át, hogy ő mit akar, és ne játszon az érzéseiddel, és a gyerekek létbiztonságával, a család jövőjével...

2015. ápr. 22. 19:18
 100/105 anonim ***** válasza:

Előző:

Különben pedig, ha a feleségednek, miután elmondtad nem volt semmi baja, továbbra is jókat szexeltetek, gyerekeket csináltatok, majd hirtelen elkezde zavarni, akkor az csak egy ürügy, hogy ne kelljen együtt lenni. Valószínű, hogy magával nincs jóba, nincs önbizalma, ezért nem kívánja a szexet, és erre fogja. Nem lehet hogy ez az igazság?

2015. ápr. 22. 21:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!