Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hatással van a gyerekek...

Milyen hatással van a gyerekekre a boldogtalan házasság?

Figyelt kérdés
A feleségem nem szeret és ettől folyamatosan boldogtalan vagyok és ez már a gyerekeknek is feltűnt.

2015. ápr. 20. 09:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
94%

Szóval téged nem szeret, és nem fogad el, de a pénzed igen. Mert dolgozni nem akar, csak élősködni...

A gyerekek mennyi idősek? Mindig is ilyen volt a kapcsolatotok, vagy anno azért szerettétek egymást?

2015. ápr. 20. 10:23
 22/105 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az, de ezt lehetetlen megállapítani, mert nem hajlandó pszichológushoz, pszichiáterhez fordulni.
2015. ápr. 20. 10:23
 23/105 A kérdező kommentje:

Nem mondom, hogy nem akar dolgozni, ha tényleg depressziós, akkor nehéz neki a munkakeresés.

A gyerekek 7 és 4 évesek. Eleinte szeretett, de azután elmondtam neki valamit magamról amit ő nem tud elfogadni és egy ideig az életmódom is olyan volt, hogy kevesebbet törődtem vele, de azzal már felhagytam egy ideje.

2015. ápr. 20. 10:27
 24/105 anonim ***** válasza:
61%
Ne válaszolj, ha nem akarsz, de valami szexuális téma lehet...Ha az, amire gondolok, megértem a feleséged...
2015. ápr. 20. 10:30
 25/105 A kérdező kommentje:
OK, és ha megérted a feleségemet, az mennyiben segíti a probléma megoldását?
2015. ápr. 20. 10:32
 26/105 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem tudja helyettetek megoldani. Így, meg pláne nem tud neked senki segíteni. Nem vagy őszinte, holott ez egy anonim oldal. A válás az, ami nektek célszerű...
2015. ápr. 20. 10:34
 27/105 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lényeg hogy ne veszekedjetek, káromkodjatok a gyerekek előtt. Ezeket meg inkább a pároddal kell megbeszélni, hogy egyáltalán válni szeretne-e, és ha igen hogy gondolja a továbbiakban, őszintén le kell ülni kettesbe, és megbeszélni, ki mit hogyan szeretne. Lehet hogy már nem szerelmes beléd, de attól lehet együtt élni és normálisan beszélni a másikhoz. Próbáld meg esetleg visszahóditani, annyi apró kedvesség, figyelmesség van amit imádnak a nők. Munka előtt elmész és hagysz neki egy kedves üzenetet, virággal-bonbonnal, jégkrémmel mész haza boltból, megnéztek este egy filmet, szóvicceket mondotok, hülyéskedtek, nevettek és a gyerekek is ettől jobban érzik magukat, csináljatok családi programokat jön a jó idő, ettől ők is vidámabbak lesznek. Én szeretnék segiteni nektek, de amig nem tudjuk mit nem fogad el amit elmondtál neki addig nem tudunk segiteni, esetleg biszex vagy, vagy megcsaltad őt, azt én se tudnám elfogadni,és elhidegülnék páromtól.
2015. ápr. 20. 10:35
 28/105 A kérdező kommentje:
Minek írnék be ide valamit, ami nem segít? A feleségem nem fogadja el, ennyi nem elég? Soha nem is fogja. Ha elkezdeném itt részletezni, az minimum elvinné más irányba az egész kérdést, vagy még törölnék is.
2015. ápr. 20. 10:36
 29/105 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszélgetni, mert nem kommunikál, mindenre azt mondja, hogy "nem tudom". Kedveskednék én szívesen, de ezt hogy, ha ő is tudja, hogy én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy sohasem tudja elfogadni azt a "tulajdonságomat"?
2015. ápr. 20. 10:39
 30/105 anonim ***** válasza:
Ha annyira deviáns dolog, hogy itt lecsapnának rá, netán törölnék, akkor miért várod el, hogy a depressziós, boldogtalan feleséged elfogadja?!
2015. ápr. 20. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!