A családomban rengeteg volt a válás, a rossz házasság, boldogtalan kapcsolat. Lassan másfélszáz éve nem volt boldog kapcsolata egyetlen családtagomnak sem. Ez miért lehet?
Nálunk is igy van, és a legtobb csaladban.
Sorsalakitassal foglalkozom ennek a problemanak kapcsán évek óta, és ezt latom.
Ilyen ez a bolygó, ez egy ilyen csücske az univerzumnak.
Nem lehet ellene tenni.
Amire az ember jobban figyel, azt veszi legkönnyebben észre.
Másrészt tényleg sok a kudarcba fulladt kapcsolat, ennek sok különféle oka lehet.De nincs ebben semmi boszorkányság.
az egész világra jellemző, hogy valamiért a fiúkból születik kevesebb.A fiúk emigrálnak, valószínű, mert ők bátrabbak ahhoz, hogy kipróbálják ezt a lehetőséget, vagy nekik adódik módjuk rá.Egy nőnek nehezebb otthagynia mindent és szerencsét próbálni a világban.
Szóval, semmi boszorkányság nincs ebben, és itt vagy te, neked még lehet harmonikus, boldog kapcsolatod.
A csalad felallitas segithet,nem reklamkepp irom.
Ezt úgy hívják, hogy generációs átok.
Van megoldás, és szabadulás Jézus Krisztusban. Írj az e-mailemre, vagy olvasd el az alábbi könyvet:
Nem rontás, hanem egyszerűen képtelenek a normális párkapcsolatra, és öntudatlanul ezt tanulják meg a leszármazottak is,
de ki tudtok lépni ebből a folyamatból, ha toleránsabbak lesztek, és növelitek a beleérző képességeteket, vagyis azt hogy átérezzétek, amit a másik ember érezhet. Tanuljátok meg értékelni és élvezni egymást, legyetek egymás legjobb barátai, és ha valami nem jó, azt ne kudarcként kezeljétek, hanem olyan jelként, ami a gyengeséget jelzi, amit együtt javíthattok.
Én összesen eddig 3 terápiás módszert ismertem meg, ami képes belenyúlni a generációs (felmenőktől öröklött) sorsba, illetve a saját "előző" életeidből "megörökölt" sorsba.
Az egyik a Hellinger-féle családállítás (számomra ez alegmisztikusabb dolog, amit valaha láttam), a TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia) és az SVT (Spirituális Választerápia).
Ebből az SVT csak a saját életeidben old, a Hellinger a felmenőktől kapottakban és a TEK mindkettőben.
A TEK olcsóbb is, azt 5 E/alkalomért találtam Budapesten és székedfehérváron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!