Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállnak el az emberek? Hogy van az hogy valakiből ki szeretnek? Mi a biztosíték arra hogy egy házasság/kapcsolat a sírig tarthat?
Minden válaszolónak megy a zöld kéz!
Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
nem tudom melyik a jobb.
ha elválnak,vagy ha a feleséget csalja egész életében a férj,és a nő meg azt hiszi milyen boldogok blabla..
A korai házasság vagy gyerek vállalás gyakran vezet váláshoz. Vagy ha különböző érdeklődési körök alakulnak ki, például egy realista matematikus és egy művészlélek. Eleinte lehet hogy jól megférnek, de később ez gondot okozhat.
Illetve ha a párnak sokat kell dolgoznia, keveset vannak együtt és amikor kifáradva stresszessen hazaérnek egyiküknek sincs már türelme a házimunkához, gyerekekhez... hát igen, sajnos ők szívják meg a legjobban :(
Neked is boldog karácsonyt! És a többi válaszolónak is :D
Én kétszer váltam el. Először 20 évesen mentem férjhez, 3 hónapos együtt járás után, egy csalódás után. Azt hittem, hogy minden jó lesz, bár nem volt lángoló szerelem. 7 év házasság és 2 gyerek után rájöttem, hogy teljesen mások vagyunk, minden megmozdulása idegesitett, igy elváltunk.
Másodszor már nem kapkodtam ennyire el, négy év együttélés után házasodtunk össze. De a férjem alkoholista volt, és hiába hittem, hogy majd én mellettem megváltozik ez persze nem igy lett.
Most 4 éve élek együtt valakivel aki a másik felem. Soha egy vita nincs közöttünk, és remélem ez már tényleg örökké tart.
A biztosíték: Ha öreg korodban lépsz házasságba pl. 78, akkor biztos sírig tart.:D
A vicctől eltekintve semmi biztosíték nincs. Hogy tudnak kiszeretni egymásból? Egyszerű a válasz megcsalja a párját vagy beleszeret másba, de akármi történik, egy picit azért mindig kötődni fognak egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!