Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túlzás volt ez Karácsonyra?

Túlzás volt ez Karácsonyra?

Figyelt kérdés
4 éves kislányom kapott 4 Digibirdsöt, 1 Barbi kastélyt, bújócskázó Jojo nyuszit, 200 db-s lego duplot,Csingiling Libbenő sziromtündért, és még néhány apróságot kb 15000 értékben (könyv, lufi, matrica, színes ceruza, színező). Év közben semmit sem kap (ceruzát sem), a születésnapjára is egy tortát és egy könyvet.
2015. jan. 3. 15:41
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

En is irtam mar, es pont errol beszeltem, mikor leirtam, h mekkora elmeny volt a kincskeresos jatek. Az ajandekokra mar nem is emlekszik.

Konyvtarba, evente parszor jatszohazba megyunk, illetve Pestre vonattal, villamosozni, metrozni. Az en fiam ezeket szereti, meg az allatkertet, itt van egy kis videki allatkert, imadja. Korizni is voltunk, moziban, ezek tobbet ernek minden jateknal. En is inkabb arra emlekszem, h mennyire jo volt anyuval setalni, ugroiskolazni stb 😊

A tobbiek azon akadtak fent, hogy csak kesobb irtad a programokat, es hogy eloszor ugy fogalmaztal, h meg ceruzat sem kap evkozben.

2015. jan. 4. 09:33
 42/44 anonim ***** válasza:
66%
Örülök, hogy végre nagy nehezen találtál valakit, aki egy véleményen van veled, gondolom, ilyen válaszokat vártál, ezért rúgtuk el anyira a pöttyöst, hogy mertünk nem egyetérteni. Az, hogy az összeggel nem értünk egyet, igenis "ki lett mondva", hogy ezzel a szép idézettel éljek, hiszen többen is írtunk becsült összeget és erre is reagáltunk. Simán darabra nem lehet elégnek vagy nem elégnek találni valamit, hiszen öt ajándék az lehet egy ötdarabos filctollkészlet vagy lehet egy helikopter, egy Karib-tengeri sziget, egy yacht, egy néger rabszolga meg egy Disneyland. Úgyhogy a kérdés a konkrétumok figyelembe vétele nélkül teljesen értelmetlen lett volna. Sebaj, nagy nehezen végre kicsikartad, amit akartál, mindenki megnyugodhat és mehet vissza a kis világába.
2015. jan. 4. 10:36
 43/44 sandrachnologic ***** válasza:

A 39. Vagyok.

Egyebkent hogy túlzás volt-e, szerintem nem es az összeg sem túlzás, ha valaki nyugodt szívvel megengedheti maganak anelkul, hogy máshonnan venne el azt a penzt. A gyerek nem az arcedulat nézi az ajándékon, hanem azt amit nyújtani tud neki. Ha az a madár egyedul semmit sem er, akkor haszontalan lett volna egy darabot venni belole.

Nalunk is sok dolgot kapott a gyerek, de nagy a csalad is, ugyhogy nagyon sok minden összejött, ha mindenkiet beleszamitjuk siman kijön 60-70E, de egyszer van egy evben születésnapja is meg karácsony is. Az lenne a túlzás, ha ennyiért kapna minden ünnepre (Mikulás, névnap, húsvét, gyereknap stb) es közben meg itthon kuksolnank mondjuk... Tobbet jelent neki az, ha elmegyünk hétközben mondjuk a vasuttortenetibe (pestiek vagyunk), mintha hétközben is kapna csak ugy valami játékot. Egyebkent meg tok haszontalan rengeteg játékkal elhalmozni rvkozben, mert akkor elveszik a varázsa annak, hogy különleges alkalmakkor kap. Egy 3-4 evesnek a karacsonyban nyilvan az ajándék es a jatek az élmény, hiszen jobb helyekeen a csalad egyutt van es ez termeszetes neki (legalabbis nalunk), es hétközben is rengeteg időt toltunk el egyutt, mivel nem ovis, a ferjem rugalmasan dolgozik, én meg itthon vagyok, mert hamarosan születik a tesója is. 😊

2015. jan. 4. 12:37
 44/44 anonim ***** válasza:

Engem most meg fognak itt követni, de nem. Nem tartom túlzàsnak.

Nàlunk is hasonlókèppen zajlik.

Nem azt mondom hogy kacsalàbon forgó palotàt kapnak a gyerekeim, de nàlunk a karàcsony mesebeli, varàzslatos misztikum, a gyerekeknek egyfajta àlmok beteljesülèse. Figyelem őket, megjegyzem, feljegyzem mi a vàgyuk, mit szeretnènek ès az/azok bizony ott is lesz/lesznek a fa alatt.

Imàdom hallgatni a sikítozàsukat amikor az àhított ajàndèkot megpillantjàk!!!!

2015. jan. 4. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!