Túlzás volt ez Karácsonyra?
Nagyon rossz az elgondolásotok, de mindenkinek joga van eldönteni, mit csinál...
Ti konkrétan oltári nagy hülyeséget! Minek kellett mindjárt 4 Digibirds? Kb. 2 hét múlva bevágja a többi közé.
Mi inkább azon az elven vagyunk,hogy év közben is kapnak játékot. 3 gyerek van, a kicsi ma kapott épp egy újat, holott nemrég volt karácsony.
Nem értelek tényleg. Meg kell mondani a gyereknek ha van 28 ceruza készlete nem kell több. Én is megmondom, ha van otthon ennyi.
Ha meg nem gond ezek a kiadások akkor miért nem kaphat évközben.
Mert most kb egyzerre költöttetek annyit szerintem.
Nekem vannak dolgok amik nem ajándék kategória. Amit amúgy is megveszek, mert szükség van rá, pl gyurma ceruza stb.
Szerintem sokakból nem a sárga irigység szól. De ha meg van az elképzelésed akkor mit szeretnél tudni?
Én is sokat költök a gyerekeimr de Miért nem kaphat mondjuk szülinapjára névnapjára valamit? Ezt nem értem.
Szerintem néha egy kis kényeztetés belefér sőt kell. Söt ha a lányom kap valamit akkor a fiam i8s ha fiam kap valamit akkor a lányom is.
Azzal fogja megtanulni megbecsulni a cuccait, ha evente egyszer mertektelenul elhalmozzatok?
Amugy ez csak toletek jott, vagy ebben benne vannak a mamak altal adott ajandekok?
Azt irod, h keves jateka van, pont amit felsoroltal mar eleg egy fel ovinak amugy😊
Nem akarlak osztani, teljesen maganugy, h mit veszel a gyereknek, mondom ezt ugy, h iden mi is elszalltunk ajandekok teren, de en a felet, pl legokat, tarsasokat hasznaltan vettem evkozben. Ettol fuggetlenul kapott ajandekot szulinapjara is, tolunk csak egyet, mamaektol tobbet, de azota is azt emlegeti, h milyen jo volt a szulinapi kincskeresos jatek a barataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!