Túlzás volt ez Karácsonyra?
És ennek mi értelme?
(annak, hogy év közben még egy cerkát se vesztek neki, karácsonykor meg elhalmozzátok...?)
Én nem igy csinálnám. Évközben miért nem kaphat? Miben más egy karácsony vagy egy szülinap?
Mondjuk én meg sem tudnám állni, hogy bizonyos időközönként apró dologgal ne kedveskedjek nekik.
Mert egy 4 éves egy év alatt jól át tudja gondolni mire van szüksége játékokból...háh.
Mivel év közben nem kaphat semmit, pont ezért fog minden karácsonykor töménytelen hülyeséget felsorolni, mi kell neki, mert ekkor szabad minden ötlettel előrukkolni.
"néhány apróságot kb 15000 értékben"
hát ezen úgy felröhögtem :) nálunk már az 5.000.- is nagy ajándék, de hogy 15E az apróság... :D
egyébként ennek mi értelme? 4 évesnek van egy éve, hogy átgondolja mit akar? 4 éves emlékszik rá mi volt 2 hete? mert enyém pl. nem emlékszik rá mit akart egy hónapja.
furcsa... egész évben semmi, majd elhalmozzátok, akkor meg azt se tudja mihez nyúljon.
jövőre már biztos nagyon okos lesz és tudni fogja, hogy karácsonyra bármit kérhet... pár év múlva meg már kérheti a házat autóval :D
egyébként mi van akkor ha elfogy a gyurma, színes ceruza nyáron? akkor nem fejlődik majd ezen készségei fél évig mert nincs ajándék év közben? azt hiszem ezt már mondhatjuk rossz nevelésnek
Akkor én most a kérdésedet sem értem. Ha te évközben nem veszel neki semmit akkor mit szeretnél tudni? Cssökkenéd ezt is?
Amúgy a kevesebb néha több. lehet évközbe kellene kicsit szétdobni a dolgokat.
Á dehogy!
Csak ne csodálkozz rajta pár év múlva hogy a kislányod majd csak azért várja a karácsonyt mert ajándékot kap és pont nem fogja érdekelni hogy de jó végre együtt a család szeretet s.t.b.
amúgy nem vágom h. egy 4 éves gyereknek miért kell ennyi minden?
Vagy csak villogni akarsz azok előtt akinek nem telik ennyi mindenre?
Amúgy kérdésedre válaszom: Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!