Ha a gyereketekre rátör a hiszti és nyilvános helyen, hogyan kezelitek ezt a problémát?
Én a minap ültem a villamoson, amikor egy anyuka felszállt a kb.3 éves kislányával. A gyereknél valamiért elszakadt a cérna, és nagyon sírt. De az anyja ahhelyett, hogy vigasztalta volna, vagy elterelte volna a figyelmét, inkább belemarkolt a kis karjába,meg nyomdafestéket nem tűrő szavakat beszélt hozzá.Na, az ilyen nőnek minek gyerek? Nem mondom, de egy nagy pofont megérdemelt volna,az ilyen szülő. Végül megelégeltem, és keményen rászóltam a nőre, hogy fejezze be, nem szégyelli magát, így bánni a gyerekével? Miért nem tereli el valamivel a figyelmét?
A nő nagy bambán rámnézett, és amíg neki beszéltem, a kislány teljesen abbahagyta a sírást. Hogy ezután mi történt, nem tudom, mert le kellett szállnom a villlamosról, de felháborító az,hogy milyen bunkó emberek vannak.
Hűha, mi rosszat szóltam... ez a reakció a nárcisztikus emberekre jellemző...
Én biztosan nem írok neked többet, mert fölösleges időm nincs erre. Ha valami nem megy át, akkor nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!