Miert nyafog, vinnyog mindig?
Ne halld meg, amit vinnyogva mond. Vagy addig ne csináld meg, amíg el nem mondja ugyanazt, vinnyogás nélkül.
Tudom, őrjítő, nekem nem kell ecsetelned...
Szerintem ez egy időszak, el fog múlni, ha határozottan tudtára adod, hogy ez csúnya dolog, és nem szabad (főleg a köpködés).
Ilyenkor az kell, hogy lássa rajtad, hogy ezt te nem találod helyesnek, és ha kell ezerszer szólj ár, hogy nem szép, amit csinál.
Meg fogja érteni! Előbb vagy utóbb. Tudom nem könnyű, de ez nem azt jelenti, hogy te rontottad el. Minden gyerkőcnek megvan a maga hülyesége, mindegyik feszegeti a határt, rosszalkodik. Szerintem annyi, hogy ilyenkor nem szabad teljesen ráhagyni. Persze halálosan komolyan se vedd, mert azt megérzi és csak azért is csinálni fogja. Rafináltak, de te ügyesebb vagy most még, úgyhogy szólj rá, és a párod is. Együtt a pároddal ugyanúgy szóljatok rá.
A vinnyogást meg tényleg ne halld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!