Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy olyan egy gyermekes anyukáról, aki csakis részmunkaidőben szeretne munkát vállalni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 16:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
54%
mi lenne? tajgetosz pozitiv?
2014. szept. 20. 16:14
 2/37 anonim ***** válasza:
91%
semmi,ha megteheti jól teszi
2014. szept. 20. 16:16
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Mi lenne? Remelem sikerül neki,
2014. szept. 20. 16:20
 4/37 anonim ***** válasza:
94%
Én is úgy csinálnám, ha lenne rá lehetőségem.
2014. szept. 20. 16:20
 5/37 anonim ***** válasza:
69%

Ha megtehetik anyagilag, akkor miért ne?

Nekem 3 gyermekem van, a terveink szerint, amint a kicsi betölti a 3. életévét nem megyek vissza dolgozni, hanem itthon maradok.

2014. szept. 20. 16:25
 6/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem véleményezem, semmi közöm hozzá.
2014. szept. 20. 16:30
 7/37 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom nincs annyira szükség pénzre,mert a párja jól keres,akkor miért ne??
2014. szept. 20. 16:47
 8/37 anonim ***** válasza:
81%

Miért kellene véleményt alkotni erről? Senkinek semmi köze. Én sem dolgozom két gyerek mellett. Sokkal hasznosabb tudok így lenni, a pénzünk is megvan. Majd szükséges lesz akkor elmegyek. De így gőzölgő meleg étel várja itthon a családot, csinálom a kertet, a kis háztájunkat amiből hús lesz. Így is hasznos vagyok. Viszont van olyan ismerősöm, akinek a családja fel van háborodva,hogy nem akar menni az asszony dolgozni

, de család havonta X összeggel támogatja. Ehhez sincs közöm, de megértem a felháborodást. Ha valakit segíteni kell havonta anyagilag azt joggal piszkálják, hogy menjen dolgozni.

2014. szept. 20. 17:22
 9/37 anonim ***** válasza:
80%
Tök érthető. Nem azért szült gyereket hogy 7-től du 5-ig a bölcsiben/oviban/iskolában legyen. Ha anyagilag megteheti, mindenkinek ez a legjobb.
2014. szept. 20. 17:44
 10/37 zabmester ***** válasza:
100%

Én nyáron így dolgoztam, napi négy órában. Szuper volt! Sajnos erre a munkahelyemen csak nyáron van lehetőség, illetve akkor kvázi "kényszerből" dolgoztunk így, de a bérünk ugyanannyi volt. Ha egész évben így szeretnék dolgozni, akkor természetesen a fizetésem is feleződne, amit nem engedhetnénk meg magunknak jelenleg.

De amúgy ha lenne rá mód, én simán vállalnám, hogy így dolgozzak, mivel amúgy nagyon sok itthoni teendő hétvégére tolódik, aminek viszont szerintem a pihenésről kellene szólnia. A párom is, és én is teljes állásban dolgozunk, 5-6 között érünk haza, a gyerekkel játszani, tanulni, beszélgetni épphogy van időnk hétköznap, de az itthoni teendőket rendszerint tényleg csak tologatjuk, este már nagyon nem szívesen állunk neki. Amikor csak négy órát dolgoztam, jóformán semmi teendőnk nem volt este, tényleg csak az, hogy egymással foglalkozzunk, hétvégén dettó.

2014. szept. 20. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!