Gyesen levo 1 gyermekes anyukak, hogy telik egy napotok?
Tgyas-on vagyok,szerintem majdnem mindegy :-)
7 hetes a fiam.Reggel 7-fél 8kor kel,3 óránként eszik nagyjából.Lefejt tejet és tápszert kap.
Délelőttönként elég sok szaladgálás szokott lenni:1 hós tanácsadás,csípőszűrés,eredményt vissza stb.
Ha nem kell sehová menni,akkor:
hetente 1x megyünk boltba,mindent akkor veszünk meg(autóval;az út 2x10 perc). Ez rögtön a reggeli után.
Következő etetés fél 11,akkorra érünk haza.Etetés után ebédet főzök 2-3 napra.Következő etetésig tanulok(szeptembertől folytatom a munka mellett elkezdett sulimat)vagy házimunka.Délután szoktunk sétálni,estefelé inkább,de nem minden nap jutunk el.Kedvesemre is marad idő,fél 4kor haza ér,utána miénk a délután hármasban.
Ha kertészkedni kell(fűnyírás) azt a reggeli etetés után oldom meg(kb 3000 négyzetméter füves terület) Locsolni kétnaponta szoktam(csak tuják,fenyők,díszfüvek vannak)
Rokonlátogatás: hétvégente,ha nincs meleg és persze nem megyünk minden hétvégén.Anyukám 160 km-re;ő szokott jönni.Szüleink 40 km-re,kb egy irányban.Nagymamám 50 km-re,de egy másik irányban.Szóval nehezen jutunk el mindenhová és nem túl sűrűn.
15 hónapos a kislányom
Én fél 8-kor kelek, megreggelizek, felöltözök, eltervezem a napot. A lányom fél 9-kor kel, ilyenkor anyatejet kap. 10-kor tízórai. Délelőtt játszunk. Délben alszik 1 órát, fél 1-kor ebédelünk. Délután bevásárolunk és/vagy elmegyünk a játszótérre. 4-kor alszik én ekkor takarítok. Este felé szoktunk a barátokkal, ismerősökkel találkozni (max. 1 órát), 7-kor vacsora, fél 8-kor fürdés, 8-kor anyatejet kap és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!