Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell kihozni a csöndes...

Miért kell kihozni a csöndes természetbe a kisgyereket ordítozni? Csak az anyukáknak van joguk a csendhez?

Figyelt kérdés

Nem akarok provokálni, bár tudom hogy úgyis mindjárt törlik a kérdésem, de azért kiírom csak...

Nagyon irritál, hogy csöndet szeretnék, nyugalmat, és van egy család mindig aki nem szól rá a gyerekre, azok meg visonganak, rohangálnak!

Ülök a parkba, nyugton, oda jön mellém a padra egy kisgyerekes család, már ugrálnak, rohangálnak, visonganak.

Anyuka 1 szóval nem csitítja őket...

Mindegy, ez park elnézem.

De ami felháborított hogy pecázok a tónál, leül a túlpartra 1 két kisgyerekes család, vihognak a szülők, rohangálnak a gyerekek, a nádat iszkálják, kavicsokat dobálnak a tóba, és nyúzzák egymást!

Hát majdnem átordítottam, hogy knss egyen, ez egy tó bmeeeg!

De akkor én lettem volna a gyerek gyülölő...

Ha nekem lenne gyerekem megmondanám, hogy vagy megtanulnak csöndben játszani, vagy miost rögtön megyünk haza!

Miért nem így neveli más a gyerekét?

2014. júl. 17. 13:48
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ezen a kérdésen jót röhögtem! :) Miért nem így neveli más? Hogy így? Mint te? :)))))

Amúgy nincs kedved átugrani hozzánk? Megtaníthatnád a 3 éves fiamat csöndben játszani! Bár lehet, hogy te ez alatt az idő alatt többet tanulnál... :P

2014. júl. 23. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!