Miért kell kihozni a csöndes természetbe a kisgyereket ordítozni? Csak az anyukáknak van joguk a csendhez?
Nem akarok provokálni, bár tudom hogy úgyis mindjárt törlik a kérdésem, de azért kiírom csak...
Nagyon irritál, hogy csöndet szeretnék, nyugalmat, és van egy család mindig aki nem szól rá a gyerekre, azok meg visonganak, rohangálnak!
Ülök a parkba, nyugton, oda jön mellém a padra egy kisgyerekes család, már ugrálnak, rohangálnak, visonganak.
Anyuka 1 szóval nem csitítja őket...
Mindegy, ez park elnézem.
De ami felháborított hogy pecázok a tónál, leül a túlpartra 1 két kisgyerekes család, vihognak a szülők, rohangálnak a gyerekek, a nádat iszkálják, kavicsokat dobálnak a tóba, és nyúzzák egymást!
Hát majdnem átordítottam, hogy knss egyen, ez egy tó bmeeeg!
De akkor én lettem volna a gyerek gyülölő...
Ha nekem lenne gyerekem megmondanám, hogy vagy megtanulnak csöndben játszani, vagy miost rögtön megyünk haza!
Miért nem így neveli más a gyerekét?
Kedves kérdező! Ezen a kérdésen jót röhögtem! :) Miért nem így neveli más? Hogy így? Mint te? :)))))
Amúgy nincs kedved átugrani hozzánk? Megtaníthatnád a 3 éves fiamat csöndben játszani! Bár lehet, hogy te ez alatt az idő alatt többet tanulnál... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!