Borultatok már ki kisgyereket elött nagyon? Kiabálás, csapkodás?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok,hogy tehettem ilyet elötte. Nagyon megijedt biztos. Utána persze bocsánatot kértem. De nem hagy nyugodni,hogy kárt tettem a lelkébe. Lefekvés elött nem akart enni,kicsavarodott,hisztizett. Nekem elpattant valami a fejemben beraktam az ágyába kicsit durvábban, de csak leraktam.nem is rá voltam mérges csak kijött minden. A tehetetlen dühöm azzal akartam levezetni hogy márpedig egyen. És üvöltöttem,csapkodtam. Utána rögtön kivettem,nem győztemm bocsánatot kérni,szeretgetni. Kicsit velem is aludt.Sok problémám van nagy a stersz rajtam. Remélem nem emlékszik majd erre.2014. jún. 3. 12:42
1/7 anonim válasza:
Előfordult már. Emberek vagyunk, indulatokkal. Ha nem mindennapos, akkor semmi baja nem lesz a gyereknek, ilyet is látnia kell. Próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni gyerek nélkül, akár 1-2 órát.
2/7 anonim válasza:
Előfordult már,nem sokszor,meg inkább a kiabálás jellemző,csapkodás nem.Én is mindig nagyon szégyelltem magam,de ez van.Szomszédék óránként üvöltve ordítanak a gyerekkel,ez a tény azért megnyugtat valamelyest hogy csak nem lehetek egy-egy kiborulás miatt szar anya.
4/7 anonim válasza:
ember vagyok,nem gép. és sokszor türelmetlen is,pláne,mikor épp h felöltöztetem,persze üvöltések közepette,mert úúúútrálja,kiengedem az udvarra és 1 perc mulva bejön csuromvizes cipővel,mert belelépett a kutya vizesedényébe. jöhet azonnal a nadrág,zokni cipőcsere. és ezt megcsinálja egy nap 3x... plusz az egyéb ruhaösszedzsuvázások. vagy épp sepregetek,elmondom 25x,h. ne lépjen bele az összesepert koszba és direkt a közepén táncol. ilyenkor nem tudok nyugodtan beszélni,mert tudom,h. érti,hiába csak 14 hónapos,de a képembe röhög és csak csinálja. ilyenkor kiabálok és csapkodok. ez van...
5/7 anonim válasza:
ja, egyszer nagyon kiborultam, ő is dili volt, sok volt a stressz, erre a teregető összecsuklott, rá a lábamra. ne ez volt az utolsó csepp, fogtam a teregetőt és a földhöz vertem jó párszor, míg atomjaira nem hullott :D
aztán megkönnyebbültem és kiröhögtem magam. erre a gyerek is elkezdett röhögni és közölte, hogy azt hitte megkattantam és új anyát kell keresnie :D
azóta is ha dili, és rászólók, emlékeztet, hogy ő se szólt rám, büntibe se tett :D
nem lesz ennyitől lelki beteg a gyerek, ezt biztosan mondhatom :)
6/7 anonim válasza:
Igen, előfordult már nálunk is, szerintem nincs olyan ember, akinél néha nem szakad el a cérna. A lényeg, hogy ez ne mindennapos legyen.
7/7 anonim válasza:
Persze,ez teljesen természetes,és még rá is teszel egy lapáttal magadnak ha azon görcsölsz,hogy a gyerek előtt tökéletes anyát játssz,fogadd el sose leszel az,és a gyereknek nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!