Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan /milyen módon lehet...

Hogyan /milyen módon lehet lefoglalni egy kisgyereket?

Figyelt kérdés
Igazi örökmozgó, de normálisan huzamosabb ideig nem lehet vele pl labdázni vagy fogócskázni.Egy aranyos kislányról van szó aki inkább birkózik .. Elméletileg kamasz vagyok. Én nem tudok vele mit kezdeni. Az egyik ismerősünk lánya.Mit tudtok ajánlani amivel leköthetem a figyelmét és sok energiát emészt fel? (és nem unja meg olyan hamar) Könyörüljetek meg egy segítő válasszal!!
2014. máj. 19. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy kisgyerekkel semmit nem tudsz sokáig csinálni, mert megunja. Viszont nem is kell állandóan foglalkozni vele, feltalálja magát. Labdázás, fogócska, bújócska, aszfaltkréta, festés, gyöngyfűzés, gyurma, só-liszt gyurma stb.
2014. máj. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!