Szerintetek egy 5 éves kisgyereket egyedül lehet hagyni hosszabb időre?
nem! 5 percre se, de 1 órára elég beteg elgondolás...
mondjuk egy olyan gyerekről már el tudom képzelni aki tud írni, olvasni, így fel tud hívni ha valami gond van, bár az is necces ha nem olyan a viselkedése.
de 5 évest? enyém 4 múlt, simán leszaladok a kutyát megetetni míg játszik, szólok neki, tudja hol vagyok, utánam tud jönni, de nem szokott, 2 perc sincs az egész...
ennél többre nem mennék. illetve ha alszik akkor lemegyünk néha a kertbe apával 1 sört meginni, de szintén hallanánk ha felébredne és ő is tudja hol keressen ha a szobában nem talál minket.
Én ennyi idősen vár voltam otthon egyedül órákat.Nem volt gond, viszont önálló voltam.Ha szomjas voltam tudtam magamnak tölteni, ha éhes volta megtudtam kenni egy szelet kenyeret. Tudtam hogy ha baj van a szomszédba kell menjek szólni.
Ennek ellenére az én 5 éves fiamat nem hagynám egyedül úgy hogy elhagyom a telket.Ezt azért írom így, mert egy telken van a mi házunk, és a papáé.Van hogy neki nincs kedve átjönni, de én át megyek.De oda át tud az udvaron jönni, és még csukott ajtónál is hallom a ha kiabál, sír.
De pl a boltba nem szaladnék fel nélküle.
Épp most vagyok munka keresésben és nagyban ez nehezíti meg hogy apa éjszakás, reggel 6ra ér haza így az olyan helyek ahol 6-nál elöbb el kell indulnom, kilőve mert még az alvó gyereket se hagyom itthon egyedül fél órára sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!