2 év körüli kisgyereket engedtek magas csúszdára egyedül?
Nem. Főleg mert ha meggondolja magát és visszalép akár egy óriásit eshet is.
Na jó ezt akkor mondom ha olyan magas csúszdára gondolsz mint ami itt van nálunk a Kalandparkban a gyerekeknek, az óriási emeletről indul. Szülőknek esélytelen oda akárcsak bemenni is, le van hálózva, gyerekméretű minden járat, lyuk stb. ahova fel kell jutni a csúszdákhoz.
Természetesen ha kb. akkora mint amit az első válaszoló írt, akkor igen, engedném.
De nem írtad neked mit jelent a magas csúszda.
Nem tudom emlékeztek-e a régi szocreál stílusú játszóterek óriás csúszdáira...
Na én azokon csúszkáltam 2-3 éves koromban a nagypapámmal. Segített felmászni, szaladt mellettem és a végén elkapott. Akkor én nagyon élveztem, ennyi maradt meg, és nincs tériszonyom, és szeretem az extrém sportokat. Nyáron már aktuális lesz a lányomnak, szerintem engedni fogom, miután együtt kipróbáltuk.
Teljesen úgysem tudjuk kizárni a balesetek lehetőségét, meg én nem vagyok híve annak, hogy mostanság nagyon "kell" félteni a gyerekeket.
nem :) persze függ attól, hogy pontosan milyenre gondolsz. egyik válaszoló írta, hogy lábujjhegyen kell állnia, hogy a gyereke kezét fogja. na olyanra felengedném, de ami nálunk van, áááá
ha fönt van akkor ha lábujjhegyen állok, épp látom :S mondjuk felmenni se tud mert a 2,5m magas csúszdára egy 3 fokos létrán kéne felmennie, akkorát meg nem tud lépni mert kisebb a lába. nem is értem hogy gondolták. ha apa is velünk van akkor ő feláll az első fokra, onnan felrakja a 2,5 éves fiunkat, én meg a csúszda oldalánál állok mert nincs korlát, rosszul lép és már megvan a baj :(
és ez eu játszótéren, a régi jó kis csúszdát lebontották :(
másik játszótéren is bazi magas a csúszda, de ott rendes fa lépcsőn lehet felsétálni, korlát is van, azon mehet egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!