Nagyon vékony a nyálkahártyám? Amúgy minden rendben van. Van peteérésem, a hormonok jók - inzulin magas egyedül, de arra eddig is kezeltek, s most megemeltük az adagot.
Most kaptam tapaszt, ami majd talán segít, hogy valmivel vastagabb lesgyen a nyálkahártya ... Tudtok valami természetes gyógymódot, amivel kicsit rásegíthetnék?
Köszönöm a segítséget előre is!
Aranyosok vagytok! Köszönöm szépen!
1. válaszoló: És segített? Mert én ebben a hónapban fogom elkezdeni majd inni, ha odaérek a ciklusomban.
3. válaszoló: 1 mm a ciklus közepén!!! :(:(:(
...
A Premensről már hallottam, de azt mondta a doki, hogy nem illik össze a másik bogyóval, amit szedek, így azt sajnos nem tudom kipróbálni! :(
Unokatesómnak 2mm-es volt, amikor megtapadt!!!!!!!!!!
Azért kérdeztem, hogy mennyi, mert emlékeztem, hogy Neki is volt ilyen problémája, csak nem tudott róla. De most felhívtam Neked, és azt mondta, hogy akkor derült ki, amikor az első uh-ra ment.
első vagyok:)
nekem is vékonyabb volt igaz nem ennyire de most mikor voltam már nem volt ilyen nem tudom hogy a tea segített e de mást mást nem szedtem tehát gondolom:)
Ez is jó hír! :):) Akkor a tea meg a tapasz együtt már csak segíteni fog nekem is! :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!