Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El mernetek vinni strandolni...

Porcukormókus kérdése:

El mernetek vinni strandolni egy 2 es egy 3eves kisgyereket egyedul?

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elmerni, elmerném, de nem mennék, mert egy rémálom lenne nekem két ennyire pici gyerekkel. Ha strandolunk, akkor szeretem én is jól érezni magam, legalább egy kicsit. De két pici gyerekkel, segítség nélkül erre semmi esélyem nem lenne.
2014. júl. 6. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem,pedig a nagyobb már 6 éves,a kicsi 2 éves.
2014. júl. 6. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
nem, ebben egy csepp pihenés nem lenne
2014. júl. 6. 14:17
 4/12 A kérdező kommentje:

Hat en se nagyon merem. Esetleg jatszok a gondolattal, hogy delutan, alvas utan 2-3 orara elmenni. Nem nyiltvizre, hanem strandra (Szazhalombatta), ott van egy kisebb pancsolos medence kicsiknek.

sajnalnam oket egesz nyaron, csak a kertben, ez nekik mar hatalmas elmeny lenne.

2014. júl. 6. 14:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy ez nekem nem pihenes lenne, ez most csakis roluk szolna.
2014. júl. 6. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha szófogadó, nyugis gyerekek, elmehettek bátran. Egy strandolós délután úgy lefárasztja őket, hogy remélhetőleg vacsora után bezuhannak az ágyba. De tényleg nagyon kell figyelned rájuk. Én annak idején csak két percre hagytam egyedül a 3 évest a pancsolóban, mert el akartam hozni a kishúga gumijátékát. Nem szó nélkül hagytam ott, de elhittem neki, hogy inkább a vízben marad és nem megy sehová. Mire visszaértem, a gyerek eltűnt...

Ráadásul a hangosbemondóval karúszós gyereket kerestettem, ő viszont a karúszókat szépen lerakta a hinta mellé. Így a hölgy, aki lökdöste neki a hintát, csak a sokadik bemondásnál jött rá, hogy talán ezt a gyereket keresik.

2014. júl. 6. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem két olyan lányom van, akik soha nem rosszalkodnak! :) 2 és 4 évesek.

De én sem mennék, és nem azért, mert nekem melós lenne, hanem mert ha az egyik lebukik a víz alá, a másik is menni akar, és nem tudok kétfelé szakadni. Még egy játszótért sem egyszerű, hogy mikor melyik gyereket kapd el, vagy segíts neki mert hisztizik.

Bár, ahogy gondolkozom, talán elmennék, de csak szigorú szabályokkal, a 3 évessel már talán meg tudod beszélni, mit hogy fogtok csinálni. Babakocsit pedig mindenképpen vinnék, hogy legalább az egyiket le lehessen kötözni egy helybe, ha gáz van. :)

2014. júl. 6. 14:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy 2 és egy 6 évesem van. Kizárt dolog.

A nagylányom nagyon jó gyerek, de a kicsi úgy nagyjából háromemberes :)

2014. júl. 6. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem. :) Csak egyszer kell valami olyannak történni, amire nem tudsz figyelni, ezért kizárt dolog.
2014. júl. 6. 15:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

simán

én most 3 gyerekkel megyek egydül

és eddig nem volt gond :-)

2014. júl. 6. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!