Kisiskolás gyerekeket (leginkább elsőst vagy másodikost) nevelők - maximum hány nap "szabad" vinni egy 6-8 éves kisgyereket tanítás után! Különórákra?
Az én fiaim most mennek majd másodikba, heti 3 különórájuk van, ebből egy szombaton, tehát nem suli után. Az egyik hangszer (szerdán), a másik kettő sport (hétfőn dzsúdó, szombaton úszás).
Nagyon szeretik, ők választották, lassan 1 éve van így, és nem látom úgy, hogy sok lenne.
Szia!
Az Én kislányom most kezdi a harmadik osztályt,elsőben járt táncra,egyszer egy héten,iskola után,ez kb.1 óra volt.De fél év után,már nem volt olyan lelkes,elfáradt,így nem járattam.Úgy gondolom,ha majd újra szeretne járni magától,az az Ő döntése lesz.Viszont zongorázni nagyon szeret,de az legalább tanítási időben van.:)
Sok sikert!:)
Köszi az eddigi válaszokat.
Ilyenkor hányra értek haza?
Szia!
Fiam most volt elsős,én nem írattam be suli után semmire,mert sajnos olyan a munkarendünk,hogy iskola után haza kell hoznunk.Legtöbbször annyi leckéje volt,hogy este 7-ig azt csináltuk,mert neki 4-ig végig tanítás volt,ott nem lehetett megírni a leckét.
Szerintem amúgy is sok lett volna neki elsőben a plusz mozgás vagy egyéb.A fiam heti 2x úszott,és heti 1x volt jégkorizni,ami benne volt az órarendben.
Szeptembertől viszont szeretne kosárlabdára járni,és hip-hop-ot tanulni.
Majd meglátjuk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!