Van itt olyan anyuka, akinek a kisgyereke nem iszik se tejet, se kakaót, se macikávét, csak maximum 1-2 kortyot és sajtot se eszik?
lányom 15 hós, de tehéntejet, kakót nem issza meg.
habár nem erültetem nem is kell.
sajtot sem eszik meg pedig kb 1 évesen csak azt ette.
de sajtból a babybel-t megeszi, így kb 2 hetnete veszek neki.
2 éves a kisfiam.
Tehéntejet annyit kap, ami az ételekben benne van. Inni vizet iszik.
Sajtot reszelt trappistát szokott, de elenyésző a mennyiség.
Joghurtot pár hete alig eszi, előtte napi 1-2 doboz Milbona v Jogobella (ezek a legkevébé vannak teli adalékkal és társaival)
A tojásrántottáz, és a fótt tojást szereti. Húst szintén keveset, kb két hetente 1 kis csirkecombnyi mennyiséget:)
Reggel,este kevés kekszes tejpépet eszik. 13 hónapos koráig szopizott, én választottam el, nekem volt elég. Gond nélkül ment az elválasztás, azóta nem ébred éjjel, pedig előtte, haj-jaj..... Vacsira most se eszik nagy adagokat, de ez biztos jobban elég neki, mint a szopi volt.
Szerintem elég nekik, amennyit esznek, jól fejlődnek, okosak, ügyesek, ne aggódj! Ja, a nagytesó se nagyevő, én már nem aggódom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!