Egy 3 éves kisgyereket el lehet már vinni a műjégre korcsolyázni? Tudna már korizni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 09:32
1/9 anonim válasza:
Ha járni tud, onnantól kezdve lehet vinni!
2/9 anonim válasza:
Viheted ,de nagyon vigyázz rá,kesztyűt,feltétlen adj rá,mert eleshet,és valaki rámehet a kezére!
3/9 A kérdező kommentje:
köszi! Van valamilyen speckó koris kesztyű? Bocs a hüle kérdésért, de még életemben nem koriztam, most szeretnék kimenni a kislányommal először:)
2012. nov. 23. 10:51
4/9 anonim válasza:
Bundás kesztyűt adnék rá és kétélű korit. Én is szeretném vinni a négyévesemet már! Lehet kiskorit kölcsönözni?
5/9 anonim válasza:
Szerintem nincs,de bármilyen erős (pl. sí)megfelel.Vékony kötött ne legyen!Sok sikert
6/9 A kérdező kommentje:
4-es: szerintem lehet. Hétvégén kimegyünk:)
köszi az infókat!
2012. nov. 23. 12:20
7/9 anonim válasza:
És csak ketten mennétek? Bocs, nem kötekedni akarok, csak mivel írtad hogy te sem tudsz korizni, úgy elég nehézkes lesz őt tanítanod.
8/9 anonim válasza:
Igen, ki lehet! Én ugyan 3 évvel ezelőtt voltam utoljára, de akkor úgy volt, hogy a gyerekeknek volt egy lekerített rész, ahol voltak oktatók, és ők foglalkoztak a gyerekekkel (szülők is ott lehettek). Szerintem most is lesz ilyen, egyébként a műjégpályán mindig találni olyan részt, ahol lehet botladozni.
Amikor én jártam, szuper volt a közösség, egyedül mentem, nem társasággal, és csak görkorizni tudtam, az volt minden tudásom. Sokan segítettek, vadidegen emberek, hogy hogy csináljam, mindig akadt valaki, aki "felkarolt".
9/9 A kérdező kommentje:
nem vettem kötekedésnek, nagyon igazad van:) utánanézek a tanulási lehetőségeknek!
2012. nov. 23. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!