Tényleg ekkora bűnt követtem el?
Sztori: Tesom kisfia 3éves, rossz volt, ràszóltam, aztan, megint rászóltam, nem hasznalt... Ahogy hatat forditottam neki, odajött és egy jó nagyot ravagott a hatamra. Ezutan egyből racsaptam a fenekére egyet, ment a hiszti meg a siras persze, amugy el sem tslaltam rendesen. Lényeg, hogy az egész csalad szerint hatalmas bünt követtem el, merthogy mas gyereke és én ugyan mit képzelek magamról?!
Szerintetek is igazuk van?
Jól tetted, hogy többször rászóltál, (miért is nem a szülei?), és a verekedést én sem engedném meg, ugyanezt tettem volna a sajátommal. A másénak valószínűleg lefogtam volna a kezét és maximum kiabálok.
Amit a gyerek tett, nem szabad megengedni és büntetést érdemel. Nem tudom, milyen köztetek a kapcsolat, szerintem nem olyan hatalmas bűn, bár én nem tettem volna. Szerintem akkor lenne igazuk, ha a szülei ott lettek volna, és nem neked kellene helyettük fegyelmezni a gyereküket. Így 50%.
Igen,jól tetted . Egy hároméves takony ne ütögessen felnőtteket ,főleg ha már 10x rá lett szólva,csak még ahhoz is fogyatékos ,hogy felfogja ez fáj másnak.
Csak azért csaptam volna én is hátba,mert 3 évesen már nagyon jól tudja mi az ami fájdalmas a másiknak,és mégis csinálja.
Az én egyik gyerekem 1 éves kora körül csapkodott,hozzá nevetett,akkor még nem tudják hogy ez rossz,ilyenkor nyilván nem jogos ha te is rácsapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!