Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg ekkora bűnt követtem el?

Kityike kérdése:

Tényleg ekkora bűnt követtem el?

Figyelt kérdés

Sztori: Tesom kisfia 3éves, rossz volt, ràszóltam, aztan, megint rászóltam, nem hasznalt... Ahogy hatat forditottam neki, odajött és egy jó nagyot ravagott a hatamra. Ezutan egyből racsaptam a fenekére egyet, ment a hiszti meg a siras persze, amugy el sem tslaltam rendesen. Lényeg, hogy az egész csalad szerint hatalmas bünt követtem el, merthogy mas gyereke és én ugyan mit képzelek magamról?!

Szerintetek is igazuk van?

#gyerek #nevelés #Rossz gyerk
2014. júl. 11. 03:11
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Majd három év múlva a nővéred kezdi ütni a te gyerekedet és akkor rájössz!
2014. júl. 11. 10:42
 32/44 anonim ***** válasza:
20%
A rászólásért nem kell bocsánatot kérni, olyat nem írtam. Azért viszont nagyon is, hogy ha elfogy a türelmed (mert a szülők nagy része akkor csap oda, ha ez bekövetkezik), akkor bocsánatot kell kérni. Ebben nem lehet semmi következetésség, mármint abban, ha valaki idegből csap oda. És ha őszinte akarsz lenni magadhoz, akkor gondold végig csak magadban, hogy hányszor csaptál oda egész egyszerűen azért, mert meguntad, amit csinál. (ha türelmesebb lennél, később csapnál oda, ha türelmetlenebb, előbb... ez a te gyengeséged, hibád, ezért nem büntetheted érte a gyereket, de ha mégis, akkor nyugodtan beláthatod, hogy bár a szidásod jogos volt, fent is tartod a véleményed, de a fenékre csapásért bocsánatot kérsz)
2014. júl. 11. 10:44
 33/44 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit felháborít, hogy ezt verésnek titulálják egyesek. Jól tetted, hogy rácsaptál. Nem vagyok a verés híve, de a saját példámból kiindulva a velem egy idős unokatestvérem, aki fiú, állandóan nekem jött. Meg mindenkinek, aki nála gyengébb volt. Egészen pici korától kezdve. Senki nem ütötte meg, csak maximum az ejnye bejnyézésig jutottak el a felnőttek. Volt, hogy sebes arccal mentem iskolába. 10en éves korában az anyját is ütögette, ha dühös volt.
2014. júl. 11. 11:22
 34/44 anonim ***** válasza:
Következetes dolog,hogy tudja ha nem hallgat az anyjára akkor kap a fenekére, ez következetes,az hogy bocsánatot kérsz mert Őnagysága kapott a fenekére az nem következetes sőt nevetséges
2014. júl. 11. 11:32
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
És rögtön az első rá nem hallgatásra kap a fenekére? Vagy a másodiknál? vagy a 17.-nél? Mikor? vagy az idegállapotod függvénye? A fenékre ütés, lássuk be, nem nevelési célzatú, hanem nagyrészt idegből jön, mikor elfogy a türelem. Ez a felnőtt egyik hiányossága, nem a gyerek tehet róla.
2014. júl. 11. 11:35
 36/44 anonim ***** válasza:
Te mond minek osztod az észt ha fogalmad sincs a gyereknevelésről mert szerintem nincs is neked.Nem elsőre de ha 3szor 4szer már érthetően elmagyaráztam rá szóltam és csak azért se akkor igen rácsapok,nyilván nem mindenért,és ez nem idegállapot függvénye és nem a hiányosságom.Ez a gyereknevelés része az én fiam pedig nem egy angyalka,szereti feszegetni a határokat,rendszerint alkalmi süket, és sokszor nem érdekli ha rászólok van hogy kell egy fenékre csapás,hogy végre megérte.
2014. júl. 11. 11:42
 37/44 anonim ***** válasza:
kabcsi ne haragudj de annyira nevetséges,ahogy felmondod amit olvastál egy könyvben,próbálod bizonygatni az igazad de nem megy de ahelyett,hogy elismernéd,hogy tévedtél,inkább tovább okoskodsz.
2014. júl. 11. 11:43
 38/44 anonim ***** válasza:

"ahelyett,hogy elismernéd,hogy tévedtél,inkább tovább okoskodsz"

Azaz van egy darab jó nevelés, és minden más csak tévedés. Sajnálom, de ez nem így van, és azzal, hogy a személyemet támadod, és nem az állításaim, sokra nem megyünk.

2014. júl. 11. 11:48
 39/44 anonim ***** válasza:

NEM üti a gyereket a kérdező hanem rácsapott a fenekére..még csak nem is fájhat neki, hisz nem erővel csapnak rá ilyenkor..

Rácsapás után bocsánatot kérni? Nővérem ezzel cseszte el!!

Bocsánatot kért ha pl. a fia szándékosan kiöntötte az ennivalót a szőnyegre és rászólt, a gyerek bőgött, az anyja bocsánatot kért, és ezt kihasználva újra folytatta a hülyeségeket. A boltba való viselkedést le sem írom.

És szokott kapni fenékrecsapást, mégsem fél senkitől és semmitől!

2014. júl. 11. 11:50
 40/44 anonim ***** válasza:
Mi arról beszélünk,hogy abban tévedsz,hogy a fenékre csapás verés, és abban tévedsz,hogy a fenékre csapás után bocsánatot kell kérni,meg attól baja lesz a gyereknek,ebben tévedsz,nekem mindegy hogyan csinálod,de ne beszélj osotobaságokat
2014. júl. 11. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!