Tényleg ekkora bűnt követtem el?
Sztori: Tesom kisfia 3éves, rossz volt, ràszóltam, aztan, megint rászóltam, nem hasznalt... Ahogy hatat forditottam neki, odajött és egy jó nagyot ravagott a hatamra. Ezutan egyből racsaptam a fenekére egyet, ment a hiszti meg a siras persze, amugy el sem tslaltam rendesen. Lényeg, hogy az egész csalad szerint hatalmas bünt követtem el, merthogy mas gyereke és én ugyan mit képzelek magamról?!
Szerintetek is igazuk van?
A fenékre csapás nem szép dolog, de mivel senkinek nincsenek kötélből az idegei, el tudom képzelni, hogy előfordul. Nagyon nem helyes, de biztosan van ilyen.
Nem ezzel van a baj. Onnantól válik ez veréssé, hogy valaki legitimálja olyan szövegekkel, hogy "szokja csak, szokjon hozzá, suliban úgyis visszacsapnak", meg hogy "senki nem halt bele még egy kis meglegyintésbe".
Számomra onnantól kezdve felvállalhatatlan, hogy valaki a meggondolatlanságát, türelmének elvesztését az megütés jogosságával igyekszik enyhíteni.
Továbbra sem mondtam azt, hogy belefér. Számomra nem. Különbséget tettem két dolog között.
És a példák nagy részében nem azért csaptak a gyerek fenekére, hogy neveljék, hanem azért, mert elfogyott a türelmük.
#29-es, nem tudom, hogy te írtad-e vagy más, nem is jeleztem, hogy ki írta, valaki írt egy ilyet:
"Szerintem ezt jobb neki idejekorán megtanítani, h nem csak ő tud csapni, más is tud."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!