Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális kisgyerekes anya...

Normális kisgyerekes anya hétvégente nem főz, hanem játszik a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
Iratkozz be egy főző tanfolyamra!
2014. jún. 29. 17:30
 62/79 A kérdező kommentje:
a linkelt kérdést is én írtam
2014. jún. 29. 17:30
 63/79 A kérdező kommentje:

Már gondoltam rá én is. Mármint a tanfolyamra. Eddig olyat találtam, ami egzotikus ételeket tanít. Nekem valamilyen egyszerűbb lenne jó.

Van, akivel sokat beszélgetek a főzésről, a számba rágja, hogy mit hogyan és mégsem sikerül pont úgy. :)

2014. jún. 29. 17:32
 64/79 A kérdező kommentje:

azt hiszem, előbb magam kell összeszednem( önbizalom) és emellett jól kommunikálni

tudtok ehhez valamilyen okosságot?

2014. jún. 29. 17:34
 65/79 anonim ***** válasza:
de mit kerestek este 9 kor a játszotéren? :O
2014. jún. 29. 17:51
 66/79 A kérdező kommentje:
játszanak, sokan vannak akkor még nálunk a játszón
2014. jún. 29. 18:04
 67/79 A kérdező kommentje:

sok az új építésű ház a játszónál, ezért sok a gyerkőc is

9re már azért a lakásban szoktunk lenni

2014. jún. 29. 18:05
 68/79 anonim ***** válasza:
75%
Köszi a lepontozást, de napi rendszerességgel kenyeret meg parizert enni, hétvégén meg rendelni, akkor is egészségtelen. Tőlem nevelheti mindenki úgy a gyerekét, ahogy akarja, hadd guruljanak csak meg zsírosodjanak kamaszkorukra, de ettől még a tény az tény. Egészséges, normális életmódba beletartozik naponta legalább egy főétkezés. A vajaskenyér nem az. Amúgy meg a főzés nem feltétlenül jelent 3 órás konyhai procedúrát, egy rántottát vagy egy sült kolbászt ugyanúgy meg kell csinálni. Másrészt egy igazi háziasszony és anyuka főz, nem a gyerekekkel játszik egész nap. Nem tudom, itt pár embernek volt-e gyerekkora, de általában a kicsik egymással játszanak...
2014. jún. 29. 21:40
 69/79 A kérdező kommentje:

én nem pontozlak le

meg senkit

:)

2014. jún. 29. 21:40
 70/79 anonim ***** válasza:

Irigyellek a férjed felfogásáért. Én megmondom őszintén, hogy nem szeretek főzni, pedig a Párom szerint jól főzök, de nem tehetek róla, nagyon utálom!

Most már beletörődött a férjem, hogy csak hétvégén főzök, hétköznap meg rendeljük és így valóban több idő jut a játékra is :-)

2014. jún. 29. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!