Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális kisgyerekes anya...

Normális kisgyerekes anya hétvégente nem főz, hanem játszik a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:
Hétköznap mit esznek vacsorára a gyerekek?
2014. jún. 29. 12:56
 12/79 anonim ***** válasza:
68%
4-esvagyok. Én inkább hétköznap főzök ritkábban. De ez sem rendszeres. Szerintem kell hogy egy anya főzzön a gyerekeinek, mert egyrészt jó érzés ,hogy az én kezem munkájából táplálom őket másrészt az a tuti amiből és ahogyan én készítem, ill. Szokja meg az én ízvilágomat. És hol lenne olyan finom egy éttermi kaja, mint amit én csinálok???
2014. jún. 29. 12:58
 13/79 anonim ***** válasza:
80%

ÉS nagyi h főz hétvégén a gyerektől ha ott van??

Hatalmas marha a férjed már bocs.

Én hétköznap is főzök, hétvégén is, munkába is járok, sőt a gyerekemre is jut elég idő.

Esetleg amíg hétvégén főzöl miért nem megy el velük játzóra? vagy játszik otthon velük??

2014. jún. 29. 12:59
 14/79 anonim ***** válasza:
75%

Vacsorára vagy főtt ételt eszünk ha marad az ebédből vagy tejbegrízt, főtt kolbász/virsli mustárral, bundáskenyér, felvágott, kenőmájas, ilyesmi. Néha pizzát sütök vacsira.

Kérdeznék valamit de ne sértődj meg kérdező! Tudsz főzni? Mármint finomat főzöl?? Nem az a baja a férjednek hogy nem ízlik neki inkább ne főzz??

2014. jún. 29. 13:04
 15/79 anonim ***** válasza:
66%

Bexaras, milyen hulye a ferjed. De te se vagy ép, ha hagyod.

A normalis kisgyerekes anyuka főz es emiatt nem kell senkire ra bíznia a gyereket. A gyerek elvan egyedül is, ha ugy van nevelve es a konyhában segíthet is apró dolgokban. En egyedül neveltem a gyerekemet sokáig, de soha nem bíztam azert nagyszülőnek vagy bárkire, hogy főzhessek. Ült a kis etetoszekeben es játszott, főzött, elvolt.

2014. jún. 29. 13:05
 16/79 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy amit én főzök, ehetetlen moslék és felesleges pénzkidobás az alapanyag is.
2014. jún. 29. 13:06
 17/79 anonim ***** válasza:
74%
Ja, hat akkor ez a problema, hogy nem jol fozol.
2014. jún. 29. 13:07
 18/79 A kérdező kommentje:
Volt olyan,hogy azt mondta valamire, hogy ehetetlenül szar. Odaadtam az egész lábast másoknak és nekik ízlett, megették az egészet. ( Tejberizs volt vagy mákos guba.)
2014. jún. 29. 13:08
 19/79 anonim ***** válasza:
80%
Hat ehhez a kettőhöz azert nem kell nagy tehetség.....
2014. jún. 29. 13:09
 20/79 anonim ***** válasza:

Hét közben rendelt ételt eszünk a két nagyobbammal, csak a babának főzök. Vacsorára hideget kapnak, vagy valami egyszerű meleget, pl. meleg szendvicset, bundás kenyeret, tejbegrízt, stb.

Hétvégén két napra főzök. A férjem benne lenne, hogy együnk akkor is rendelt ételt, de tudom, hogy legjobban az én főztömet szereti, ráadásul kicsit gyomorbeteg, és az éttermi kajától néha rosszul van, és hát úgyis azt eszi hétfőtől péntekig.

De nálunk itthon van velem az összes gyerek, nincs az, hogy ovi vagy bölcsi miatt órákat töltünk külön egymástól, amit hétvégén pótolunk.

2014. jún. 29. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!