Normális kisgyerekes anya hétvégente nem főz, hanem játszik a gyerekekkel?
te már irtál ki ide kérdést..abban is azt irtad, hogy a férjed terrorizál...
ennek ellenére remélem ez a kérdés kamu és ilyen családok nincsenek.
Szerintem nalatok nagyon sok problema van. Kellene egy szalember segitsege.
Bocsi, hogy ezt irom, de te vagy olyan no vagy, aki szereti, ha megalazzak es ezt elvezi ugymond, vagy a gyerekkorodban is ezt a peldat lattad otthon es szamodra ez a normalis.
Ha nem tudtok egymas tamasza lenni, akkor tovabb kell lepni. A gyereknek se jo ivy felnoni, hogy rossz peldat lat egesz eleteben. Mert ez, ahogy ti eltrk minden csak nem pozitiv, tarsadalmilag elfogadott eletvitel.
nagyon fura amiket írsz.
én minden nap főzök. hétköznap gyors kajákat, sokszor van tészta vagy főzelék, zöldségleves. munka után, sokat segít a gyerkőc is, szeret a konyhában tenni-venni velem. pl. a húst ő panírozza, pucolja a zöldségeket, de már szeleteli is életlenebb késsel (5 éves lesz). egyébként simán meg tu7d kenni magának egy szendvicset, teát is tud készíteni, nem esik kétségbe ha nem ugrálom körbe.
hétvégén valami komolyabbat főzök és 2 napra.
mindketten dolgozunk, mindketten próbálunk sokat együtt lenni a gyerekkel, de egyrészt van amit meg kell csinálni, másrészt 24 órában se kell egy 6 évessel lenni, nem tartom normálisnak.
mi most ebéd utáni pihin vagyunk, gyerek még rágcsálja a dinnyét, apa már elaludt a mese előtt, én meg netezek :)
ha kipihentük magunkat lemegyek vele a kertbe, hogy apa kialudja magát :)
én biztos nem tűrném ha a férjem megmondaná mit csinálhatok a szabadidőmben :O
amúgy ő mit csinál? takarít, főz, vigyáz a gyerekekre? vagy neki mindent lehet?
együtt bemegyünk a boltba hazafele és játszótéren van
ezt csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!