Normális kisgyerekes anya hétvégente nem főz, hanem játszik a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 12:22
21/79 anonim válasza:
férfi embernek nem nagyon valo tejberizs vagy mákosguba.. inkább menj át a -nagymamához- te is, és lesd el töle mit hogyan föz..
22/79 A kérdező kommentje:
Hát ez az, a mákosgubát nem tudom, hogyan lehet elrontani.
Mégis azt mondta rá.
2014. jún. 29. 13:11
23/79 anonim válasza:
Ezt nektek kell megbeszélni a férjeddel. Én utálok főzni, és csak hétvégén szoktam, egyébként néha rendelek, és a hétvégi maradékot eszem napokig, vagy nem eszek főtt ételt, a nagy eszik az oviban, a kicsit szoptatom. A férjem a munkahelyén eszik, egymagamra miért főzzek? És én is azon a véleményen vagyok hogy ki kell használni az otthon töltött időt, játszani, foglalkozni a gyerekekkel, és nem tehetem meg hogy a gyereket berakom a sarokba egész délelőttre csak mert főzőcskézek. A nagyobbikkal sem tettem meg. Hozzátáplálásnál pedig eleinte olyan egyszerű kaját kapnak amit 10 perc összerakni. Ahol együtt eszik a család, ott természetes hogy főz az anyuka, de ha megtehetik hogy minden nap rendelnek, akkor tegyék azt, a 21. században szerintem teljesen normális. Kössetek kompromisszumot :)
24/79 A kérdező kommentje:
Ő kérte a tejberizst is és a mákos gubát is. Magamtól és előtte én nem ettem ilyeneket, a gyerekek meg szeretik.
2014. jún. 29. 13:12
25/79 A kérdező kommentje:
A rendeléssel nincs nagy bajom. De azt rossz hallani, hogy a gyerekeimnek fogalmunk nincs szinte arról, hogy milyen, ha anya főz, csak arról, hogy milyen, ha a nagypapa vagy a nagyi főz.
2014. jún. 29. 13:13
26/79 anonim válasza:
A gyerekeidnek már ez a normális. Ezt szokták meg. Annyit tehetsz hogy megtanulsz a nagyitól főzni úgy ahogy a férjed és már a gyerekek is szeretik. Ha nem megy marad minden a régiben. Ennyi.
27/79 anonim válasza:
Azt nem ertem, hogy ezen miért most akadtal ki.....
28/79 A kérdező kommentje:
Nem most akadtam ki, csak most tudatosodott, hogy ez nem normális, mert eddig elhitette velem, hogy ez mindenhol így van és nemigen engedte, hogy másokkal beszéljek, mert rám szólt, hogy normális anya a játszótéren játszik a gyerekekkel és nem az többi semmirekellő anyával locsog, ezért elhittem, hogy ez máshol is így van.
2014. jún. 29. 13:19
30/79 anonim válasza:
Én úgy csináltam,hogy pénteken mikor oviba volt délelőtt megfőztem a hétvégére.Ha meg nincs ovi,akkor meg kora délelőtt amig mesézik/reggelizik/ébredezik addig valami olyan kaját csinálok ami vagy hamar kész van,vagy nem kell sokszor ránézni,vagy egytálétel.
Ettől függetlenül úgy gonolom hogy ha van otthon főtt étel,akkor normális ha nem főz,vagy ha inkább együtt elmennek ebédelni valahova.De ha nincs normális kaja otthon én szerintem muszáj főzni,fél óra alatt is össze lehet dobni egy főzeléket vagy zöldséglevest.Azt meg a gyerekek is kibirják várni,hogy addig anya nem játszik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!