Normális kisgyerekes anya hétvégente nem főz, hanem játszik a gyerekekkel?
Mondd!!
Ha nem internetezhetsz?Akkor most hogy vagy itt?Hogy írtad ki a kérdést?
Nem lehet hogy kamus vagy picit?
ez ugye kamu kérdés? mert én nem hiszem el, hogy ilyen van.
ráadásul nekem nagyon furcsa, hogy nem dolgozol, de nem főzhetsz, mert a gyerektől veszi el az időt. 6 éves az ovodában van (nyilván nem nyáriszünetben), már miért ne tudnál megfőzni abban a 4-6-8 órában? miért ne tudnál elmenni barátnőzni? ha jól értem semmi dolgod mert bevásárolni a férjed megy, főznöd nem szabad, hétvégén egyébként is a nagyszülőknél van a gyerek.
vagy a sarokban ülsz? na meg 9-ig kisgyerekkel a játszótéren, utána még bevásárolni? f10kor értek haza és akkor álltok neki vacsizni, fürödni, mesét olvasni?
Szerintem is kamu.
Egyébként nem normális ha nektek nem normális.Én a gyerekkel együtt főztem mindig is, amíg baba volt a hordozóban kivittem a konyhába később az etetőszékből nézte vagy pakolta a konyhaszekrényt vagy amit akart, most két éves még mindig vagy pakol vagy etetőszékből figyel, illetve van neki saját játékrezsója meg edényei, ő is főz.
a vásárlást együtt csináljuk az óvi után
utána hazajövünk, vacsi és megyünk a játszóra, nem utána megyünk vásárolni, hanem még az óvi után
azért ne főzzek hétköznap, mert úgyis esznek az óviba,mh-en, nekik nem kell meleg étel
sokszor jártam úgy,hogy főztem és utána nem ették meg, mert inkább szendvicseztek
a barátnőm dolgozik, ő is akkor ér rá, amikor lejárt a munkaideje, azaz, amikor vége az óvinak és a férjem is itthon van már
de ugyanez igaz programokra is, amik este 6 körül vagy hétvégén vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!