Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális kisgyerekes anya...

Normális kisgyerekes anya hétvégente nem főz, hanem játszik a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
77%
Értelmes emberhez mentünk hozzá!!! Ilyennel mint a tied szóba se álltunk, messze kikerültük!
2014. jún. 29. 16:04
 52/79 anonim ***** válasza:

Mondd!!

Ha nem internetezhetsz?Akkor most hogy vagy itt?Hogy írtad ki a kérdést?

Nem lehet hogy kamus vagy picit?

2014. jún. 29. 16:08
 53/79 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy közbe azt szajkózza nekem és a gyerekeknek, hogy az ócska nőnek megint fontosabb a netezés, mint a saját családja, na, de majd megszabadulunk a szeméttől és kukára dobjuk, oda ahova való.
2014. jún. 29. 16:12
 54/79 anonim ***** válasza:
93%

ez ugye kamu kérdés? mert én nem hiszem el, hogy ilyen van.

ráadásul nekem nagyon furcsa, hogy nem dolgozol, de nem főzhetsz, mert a gyerektől veszi el az időt. 6 éves az ovodában van (nyilván nem nyáriszünetben), már miért ne tudnál megfőzni abban a 4-6-8 órában? miért ne tudnál elmenni barátnőzni? ha jól értem semmi dolgod mert bevásárolni a férjed megy, főznöd nem szabad, hétvégén egyébként is a nagyszülőknél van a gyerek.

vagy a sarokban ülsz? na meg 9-ig kisgyerekkel a játszótéren, utána még bevásárolni? f10kor értek haza és akkor álltok neki vacsizni, fürödni, mesét olvasni?

2014. jún. 29. 16:14
 55/79 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kamu.

Egyébként nem normális ha nektek nem normális.Én a gyerekkel együtt főztem mindig is, amíg baba volt a hordozóban kivittem a konyhába később az etetőszékből nézte vagy pakolta a konyhaszekrényt vagy amit akart, most két éves még mindig vagy pakol vagy etetőszékből figyel, illetve van neki saját játékrezsója meg edényei, ő is főz.

2014. jún. 29. 16:24
 56/79 anonim ***** válasza:
2014. jún. 29. 16:35
 57/79 anonim ***** válasza:
100%
mondom, ilyen kérdés már volt fent (kb. 2 honapja)...biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a kérdezö... és én is remélem, hogy kamu.
2014. jún. 29. 16:45
 58/79 A kérdező kommentje:

a vásárlást együtt csináljuk az óvi után

utána hazajövünk, vacsi és megyünk a játszóra, nem utána megyünk vásárolni, hanem még az óvi után

2014. jún. 29. 17:27
 59/79 A kérdező kommentje:

azért ne főzzek hétköznap, mert úgyis esznek az óviba,mh-en, nekik nem kell meleg étel

sokszor jártam úgy,hogy főztem és utána nem ették meg, mert inkább szendvicseztek

2014. jún. 29. 17:28
 60/79 A kérdező kommentje:

a barátnőm dolgozik, ő is akkor ér rá, amikor lejárt a munkaideje, azaz, amikor vége az óvinak és a férjem is itthon van már

de ugyanez igaz programokra is, amik este 6 körül vagy hétvégén vannak

2014. jún. 29. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!