Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mihez kezdjek egy lázas 3...

Mihez kezdjek egy lázas 3 évessel?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok, vagy hogyan is fogalmazzak. Egy kislányra vigyázok már 27 napja, mert az édesapja Németországba ment dolgozni. Most mértem, 37.7 a láza. A gyerek nekem semmiféle rokonom, baráti szívességbôl van velem. Jogilag veszélyeztetés ez, hogy velem van, ha elviszem orvoshoz megvizsgálják? Hazaengedik vajon velem? Sôt... Azt sem tudom, ki az orvosa! De én úgy tudom, a láz tünete a gyulladásos betegségeknek, tehát úgy gondolom,.orvoshoz kéne vigyem holnap. Vagy ha az ügyeletre beviszem majd, akkor nem kérdrzôsködnek annyit és nem bukunk le?
2014. jún. 27. 22:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy vidd el a gyereket orvoshoz ha a TAJ kártyája megvan, kötelesek ellátni. Nem fogják megkérdezni hogy te kije vagy a gyereknek. Aztán vegyél neki lázcsillapítót.
2014. jún. 28. 09:08
 32/39 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos simán elképzelem, hogy vannak ilyen buta emberek. Egy agresszív barom tiltja az anyukájától a gyereket. Aki saját bevallása szerint még verte is a nőt. Most elment Németországba "dolgozni" egy hétre, ami már 27 napja tart.

Egy 19 éves csitri, meg aggódik, hogy mi lesz vele, mert a gyámhatóság a nyakában liheg.

Mégis mi lenne???A kislányt visszaadod az anyukájának, akár a gyámügy segítségével. Neked ehhez mi a jó élet közöd van?

Én elhiszem, hogy jobb egy lakásban élni, mint egy gyermekjóléti intézményben, de mi az, hogy Te úgy döntesz a kislány nem találkozhat az anyukájával. Ki vagy Te?

A gyámügy miért csak dumál, miért nem tesz semmit? És az anya miért nem keresi a lányát?

Nagyon sok itt a kérdés.... Ha igaz a sztori, Te egy mélységesen buta, befolyásolható fruska vagy...

2014. jún. 28. 10:20
 33/39 A kérdező kommentje:
Ez egy hosszú történet, segíteni próbáltam az anyuka tudtával. Most kezdjek el mentegetôzni? A lányka jól van, semmi láz, nem fáj semmije, nem bágyadt, nem látszik betegnek. Lázcsillapítot is vettem... Nem ítéletért jöttem ide, hanem igaziból lázcsillapító hiányában nem tudtam mihez kezdjek meg így, ebben a helyzetben. A sajátommal fogtam magam mindig, átmentünk ax orvoshoz, vagy elvittem ügyeletre... Nem hiszem, hogy az én idióta történetemre kíváncsiak az emberek.
2014. jún. 28. 10:38
 34/39 anonim ***** válasza:
60%

rendszeresen megdöbbent, hogy milyen sok rosszindulat ember van, főleg itt a GYK-n!

mert persze itt mindenki végtelen tapasztalattal, és ember ismerettel született!

egy 19 éves lány még tele van jóindulattal, ez csak idővel csorbul az emberekből.

ja meg elég kemény, hogy egyeseknek fogalmuk sincs milyen szörnyű dolgok vannak a világon.

2014. jún. 28. 11:10
 35/39 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek is van gyereke és nem tudja,hogy a gyereknek milyen lázcsillapitót lehet adni?! Én gyerekem se sűrűn volt lázas,de mindig volt itthon lázcsillapitó ami neki való,ezt már születés után elmondja a gyerekorvos, meg ha nagyobb akkor is,hogy mit lehet neki adni! A kérdező a saját gyerekének se tudja,hogy milyen gyógyszert lehet adni láz esetén és még ő "vigyáz" idegen gyerekre is,gratulálok! Inkább add fel magad meg a gyereket,hagy kerüljön vissza az anyjához!
2014. jún. 28. 15:58
 36/39 anonim ***** válasza:
Kérdező hol a te gyereked?
2014. jún. 28. 21:36
 37/39 A kérdező kommentje:
itt van ô is. :) És lám, él még, hiába nevelem egyedül. A sajátommal feltalálom magam, de rettegek már attól is, ha ez a kislány elesik a játszón... Az apja kb isteníti... És tegnap este, mikor konstatáltam, hogy lázas... Hát én eskü a nevemet is elfelejtettem kb... Én... nem akarom, hogy baja legyen, mert ha megbetegszik és az apja megjön és valami idegbajt kap... és megüt és a kislányom látja... Megint kiborul majd ... :/ De ez egy hosszú, összetett és sajnos igaz történet... csak itt nem akarom írni, mert ismeretlenül ítélnek és bánt... :/
2014. jún. 28. 21:59
 38/39 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kell...Nem tudlak sajnálni...
2014. jún. 28. 23:05
 39/39 A kérdező kommentje:
segítni akartam, most utólag derült ki, hogy hazudik, mint a vízfolyás.
2014. jún. 28. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!