Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A budapesti Libegő mennyire...

A budapesti Libegő mennyire veszélyes egy kisgyereknek? 4,5 évessel mehetünk?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy nincs külön biztonsági öv, csak az a kar, amit az ember elé hajtanak, de ott még elég sok hely marad az ember teste és a védő kar között.

Nyilván fogom majd a gyerekem kezét, de picit félek.

2014. máj. 21. 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Én nem vinném el. Voltál már azon? Nem úgy van, hogy nyugodtan beszálltok, hanem két morogva pasi a szemét forgatva áll az éppen lassító ülőke mellett, ami megüti a popsitokat és ti felugrotok rá. Nem bírod felvinni rá a 4,5 éves gyereket.

És biztos, hogy félne, nem tudnád végig fogni őt kellően, nem tudna elég ügyesen leugrani róla, stb. Még nem való neki. Nem tudja kulturálisan értékelni a tájat, szóval értelmetlen neki szerintem.

Menjetek el a férjeddel, jó párkapcsolati program:)

2014. máj. 21. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Annyira nem veszélyes, ennyi idősen már én is libegőztem. :) Persze arra figyelmeztetni kell, hogy ne hajoljon ki, dőljön előre túlságosan...
2014. máj. 21. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Én voltam már három éves gyerekkel. Akkor még az ölemben ült. Négyévesen már egyedül. Persze mellette ültem, vigyáztam rá, odafigyeltem meg minden. Tényleg nem egy életbiztosítás, simán kicsusszanna, de egy 4,5 éves sem h*lye, hogy leugorjon, ő is látja, hogy állat magasan van. Ha beleülsz a székbe, úgy billen előre az egész, hogy fenékkel lefelé ülsz, a térded kissé megemelkedik, tehát az egész tested kissé hanyattdől, ha érted, hogy értem. Nagyon jó élmény, imádjuk, érdmes belevágni.
2014. máj. 21. 15:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, voltam kb. 10 éve és pont az rémlik, hogy nem valami biztonságos egy kisgyereknek. Képeken viszont már láttam ilyen kicsi gyerekeket is.
2014. máj. 21. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekünk kicsit sem voltak mogorvák a bácsik, fiatal fiúcskák voltak és simán be meg ki tudott szállni a kislányom... Elég lassan megy az egész szerkezet, van idő beülni meg kiszállni, pedig ketten kétfelé kellett kiszálljunk, tehát nem én segítettem neki, hanem a fiú.
2014. máj. 21. 15:49
 6/12 anonim válasza:
Kislányom is 4,5 éves,nemrég voltunk,ölbe ült,nagyon szerettük az utazást,semmennyire nem veszélyes,ott vagy vigyázol rá.
2014. máj. 21. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
En annyi idosen mar torzsvendeg voltam a libegon:-)
2014. máj. 21. 15:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy ölben lenne, úgy azért csak biztonságosabb. Persze nem minden áron akarunk mi libegőzni, sok más program is van, de az Anna, Peti Gergő könyvekben olvastunk róla, és kisfiamat érdekli.
2014. máj. 21. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha már az annapetinél tartunk, azért azt tudni kell, hogy a kilátó megmászása nem kispályás teljesítmény! ;) Nekünk is megvolt ;)
2014. máj. 21. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron voltam először, hát én sokkal jobban féltem, mint a gyerekek. :) Csodálkoztam is a szembe jövőkön, menny kis apró gyerek utazott nyugodtan. Szerintem nem veszélyes, egy 4,5 éves meg már nem kicsi. Ennél kisebb gyerekeket is láttam. Nem régen is voltunk, és kedvesek voltak velünk. A kilátó megmászása sem vészes. Én nagyon megszerettem és a gyerek is imádja. :)
2014. máj. 21. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!